Profile cover photo
Profile photo
Roha Rohaina
32 followers -
Smile...
Smile...

32 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Seoul (ICN)Incheon International Airport->Sinchon-> Ehwa University
Assalammualaikum..huhu lama betul xupdate blog ni..bz katanya..hehe..tahun lepas bnyk jugak tmpt yg pergi tapi xsmpt nak update tahun lepas bnyk trip dalam malaysia je..hehe jln2 gi pulau perhentian, kuching n penang..Untuk tahun 2016 ni start dengan pergi ...
Add a comment...

Post has attachment
Bukit tinggi Indonesia
Alhamdulilah smpai lagi di bumi bukittinggi indonesia..huhu kali ni puas skt jalan..pemandangan mmg cantik..kali ni pegi 6 org ..dulu pergi turun kat pekan baru kali ni turun lbh dkt lagi kat padang..Percutiaan kali ni pergi 4 hari 3mlm ..2 mlm di bukitting...
Add a comment...

Post has attachment
Tukang Book Ticket & Hotel
Huhu..sejak org tahu aku ni suka travel..rmai betul org mnta tolong book ticket & book hotel ..terutama kwn2 kat opis ..huhu org nepal pun aku tolng bookan tiket gak.. tp aku x ambik upah pun tolong ikhlas..n bila tolng dorg ni aku dapatlah point big card a...
Add a comment...

Post has attachment
Percutiaan Family Langkawi 2015
Assalammualaikum..tahun 2015 ni first tmpt gi bercuti ke langkawi hujgn bln 3 hari tu.huhu ni kali ke-4 aku gi langkawi..tp kali ni aku pergi bw 1 family..Family kakak aku yg duk bintulu x pernh gi sini jd aku bw dorg ni jln langkawi..last aku pergi hujung ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Shopback....Cashback
Assalammualaikum..huhu lm gila x update huhu..ni nk kongsikan skt psl shopback.. shopback ni adalah perantaraan untuk kita link pergi ke page2 lain..contoh ada agoda, booking.com , zalora n mcm2 lagi.. dr shopback ni kt boleh kumpul cashback. Kat bawah ni a...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded