Profile cover photo
Profile photo
Danhaus
11 followers -
Hos Danhaus kan du få præcis det hus, du ønsker dig. Et hus, der er skabt til dig og din familie. Dit personlige hus.
Hos Danhaus kan du få præcis det hus, du ønsker dig. Et hus, der er skabt til dig og din familie. Dit personlige hus.

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Vestergårdsvangen, Stavtrup
Der er virkelig gang i salget af husene på vores nye etape i Stavtrup – af de første 15 udbudte huse er de første 10 huse allerede solgt.

Vestergårdsvangen i Stavtrup er et blindt vænge med løkker af veje omkranset af huse. Projektet med rækkehuse, som REKA Gruppen og Danhaus sælger, opføres på en ny sidevej på Vestergårdsvangen. Husene opføres i både 1 og 2 plan.

Som ny husejer på Vestergårdsvangen bliver du ejer af et hus i et helt nyanlagt område med et miks af ejere, både i alder og antal. Den typiske køber spænder erfaringsmæssigt fra den helt unge familie over par med voksne børn til seniorer. Det giver en god dynamik, tryghed og liv i kvarteret hele dagen.
 På oversigtsbilledet kan de første 15 rækkehuse der sættes til salg ses. Adresserne er Vestergårdsvangen 30 til 60.
Add a comment...

Vi er stolte over at kunne fortælle der er fuldt udsolgt i etape 2 på Fredensborgparken. Arbejdet med de 28 lækre huse er i fuld gang, og murerne er allerede startet og det ser rigtig godt ud.

Vi er sikre på alle de nye husejere bliver rigtige glade for deres enormt flotte huse.

Vi vil løbende komme med opdateringer over færdiggørelsen af husene, så giv os et like og få løbende opdateringer.

‪#‎Danhaus‬ ‪#‎REKA‬ ‪#‎EDC‬ ‪#‎Fredensborgparken‬ ‪#‎Stavtrup‬
Add a comment...

Post has attachment
Vi har d. 1/12 ansat Rune Verge, som B2B sælger indenfor element/byggesæt, samt projekt byggerier.
Rune er uddannet bygningskonstruktør, og har været i byggebranchen siden 2010.
Rune er allerede godt igang med de første projekter, men vil meget gerne høre fra jer, hvis vi kan hjælpe jer videre.
Rune kan kontaktes på telefon 20486980 eller på mail rv@danhaus.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vores byggeleder Kasper afleverede igår dette lækre 1-plans hus i Hedehusene til nogle glade kunder.
#Danhaus #Nythus #Tilfredsekunder
Photo
Photo
2014-12-10
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Hos Danhaus går det rigtig godt. Vi er pt. igang med at rejse endnu et udstillingshus, denne gang i Lind, ved Herning. Hvor vi bygger et 1½ plans hus på 187 m². Huset er en del af Herning Bygger og er klar til påsken 2015.
#Danhaus #Typehus #Nythus  
Add a comment...

Hos Danhaus går det rigtig godt. Vi er pt. igang med at rejse endnu et udstillingshus, denne gang i Lind, ved Herning. Hvor vi bygger et 1½ plans hus på 187 m². Huset er en del af Herning Bygger og er klar til påsken 2015.
#Danhaus #Typehus #Nythus  
Add a comment...

PRESSEMEDDELELSE
24. SEPTEMBER 2014
Stavtrup er det nye Kongsvang
Fremtidsforsker forklarer, at Stavtrup er et attraktivt sted at bosætte sig, fordi det er en landsby i byen – her er det hele. Et eksempel er Fredensborgparken, som kommer til at bestå af nye ejerboliger. Her er der allerede skrevet potentielle købere op, før husene er bygget.
”Stavtrup er det nye Kongsvang. Her er der rigtig mange, som gerne vil bo. Det er en landsby i byen, som har det hele. Her kan man springe på cyklen og hurtigt komme til Aarhus ad Brabrandstien, det er et attraktivt mikrosamfund med ildsjæle, som holder gang i byens liv, naturen er smuk, og så er der nem adgang til motorvejen,” siger fremtidsforsker Jesper Bo Jensen.
Fredensborgparken i Stavtrup er et eksempel på, hvor stor søgningen er til området. Det er en ny bebyggelse med individuelle rækkehuse. Første fase med 27 huse blev revet væk i efteråret 2013, og nu bliver de første 15 huse af anden etape med i alt 28 huse udbudt i begyndelsen af oktober. Rigtig mange har allerede tilkendegivet deres interesse og er inviteret til åbent hus den 5. oktober.
Interessen er overvældende
”Vi vidste godt, at mange gerne vil bo i Stavtrup, men den store interesse kom alligevel bag på os. Vi mærker – allerede før husene bliver udbudt til salg – at der er mindst lige så stor interesse denne gang,” siger Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen. REKA er bygherre sammen med Danhaus A/S i Esbjerg.
Fremtidsforsker Jesper Bo Jensen oplever, at Stavtrup ikke mindst tiltrækker mange børnefamilier med orden i økonomien: ”Folkeskolen i området har et godt ry, og hvis man er til den mere kreative skole, så kan man f.eks. vælge Aarhus Friskole, som bl.a. har haft Mek Pek som elev. Kreative tilbud løfter et område.”
Blandt beboerne i Fredensborgparken er en del børnefamilier, som typisk flytter fra en lejlighed i midtbyen og sætter pris på de mange lokale tilbud og den lette adgang til byen. Desuden er der interesse fra seniorer, som gerne vil have en lidt mindre bolig, efter at børnene er fløjet fra reden.
”Vi har ramt et koncept, som er helt rigtigt i forhold til mange mennesker, der gerne vil bo tæt på byen. Vi bygger i en spændende arkitektur, kvaliteten i byggeriet er høj, haven er nem at overkomme, og køberne kan selv designe deres kommende bolig på en række punkter,” forklarer Johannes W. Schmith, som er direktør i Danhaus.
Kommende købere vælger f.eks. køkken og badeværelse, farver, placering af vægge og antal ovenlysvinduer til husene, som går fra 110 m2 til 150 m2.
De nye boliger ligger i et udbygget parcelhuskvarter, hvor der er et godt stisystem, grønne områder osv. I Fredensborgparken er der også legeplads og grillareal til sommeraftenerne.
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Jesper Kristensen, direktør i REKA Gruppen, tlf.: 76 77 68 50, mail: jk@reka.dk
Eller:
Johannes W. Schmith, direktør i Danhaus tlf.: 76 14 70 59, mail: js@danhaus.dk
Se også www.reka.dk
Vedhæftede fotos kan frit benyttes:
Foto 1: De 27 nye individuelle rækkehuse i Fredenborgsparken blev revet væk i efteråret 2013 under første fase. Her ses et udsnit af bebyggelsen.
Foto 2: Visualisering af anden etape i Fredensborgparken. De første 15 af i alt 28 nye huse bliver udbudt i begyndelsen af oktober. Rigtig mange har allerede tilkendegivet deres interesse.
Fakta:
28 nye huse udbydes til salg fra 5. oktober, hvor der er åbent hus i bebyggelsen Fredensborgparken.
Husene er i et eller to plan og fra 110 m2 til 150 m2.
Prisen ligger fra 2,345 mio. kr. og opefter.
Ejendomsmægler på husene er EDC Projekt Poul Erik Bech på Fredens Torv i Aarhus.
Se mere på reka.dk.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Ved Danhaus tager det kun 1-2 dage at rejse og lukke huset fuldstændigt, så der spares en masse penge på huset er tørt fra dag 1.

Vi laver væggene på egen fabrik, i kontrolleret forhold, og så er vi endda ISO certificeret.
#Danhaus #Typehus #Nythus #Nybyg  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded