Profile cover photo
Profile photo
Noazri Bakhari
45 followers -
Malaysia
Malaysia

45 followers
About
Noazri's posts

Post has attachment
usahawan simkad

Post has attachment
Makna Pendapatan PAsif
Kita selalu dengar iklan dlm fb, web dan grup wasap tentang pendapatan pasif ni. Apadia pendapatan pasif ni? Saja depa nak tarik org join tu boh perkataan pelik2 kot....hahahaha Pendapatan pasif ni lagu ni. Kita jual 1 barang sekali sj tp dapat komisen sela...

Post has attachment
Perjalanan Menuntut Ilmu
cabaran  kalu gini la cabaran yg perlu dilalui hari2 nk ke sekolah.....agak2 lengang sekolah tu. Hanya yg berhati waja ja sanggup merempuh semua ini demi ilmu Allah. Anak2 kita hujan sikit pun dah xmau pi sekolah. Takut demam. Padaha pi naik keta mak ayah h...

Post has attachment
Juara Dunia Basikal
Tengok kat video tu nampak dia duk belakang. Duk pikir gak ku mana buleh pas ke depan. TP x kisah la dah tahu dah dia yg menang. Kalu x tahu lg keputusan mesti rasa pakai kena dah. Entah macamana dalam duk kalut2 tu dia menyelit2 dan potong. Siap buleh ting...

Post has attachment
Jep kawin Sari yanti
Ramai org kawin taun ni tp bila terdengar depa ni kawin macam terkejut pun ada, mcm teruja pun ada. Tahniah kepada mereka, semoga diberkati dan dirahmati. Senyap2 ja no. Xdak sapa pun haba kat ku. TP masa dalam sepahtu reunion tu ada gak shuib ngan rahim ng...

Post has attachment
Kemalangan remaja berbasikal
Insiden kemalangan budak2 basikal baru2 ni amat menyedihkan. Tp benda dah jadi kita kena redha. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Cuba bayangkan ia berlaku kepada keluarga kita. Semoga roh mereka semua dicucuri rahmat oleh Allah s.w.t, Mati...

Post has attachment
Mana satu nak pilih ni
Sebelom ni beli camcorder, pasang kat kereta ok la. Bila boh kat moto, gambar terbalik, pastu nk kena connect power sentiasa, Xdak bateri built in. Alhamdulillah ada org nak beli...let go je la. Sekarang nak cari yang boleh pasang kat moto. Mesti mau yg wat...

onboard camera

Post has attachment
ZXR250 camera onboard
Beli kamera utk kereta tp pasang kat tank moto. Malangnya kena sambung ke powerbnk sentiasa jadi kamera kena letak dkt badan pasai powerbnk duk lam poket. Nak pasang kat fering segan plak. Gedabak j nampak padahal nak p keja ja. Beli dgn harga rm40 x termas...

Post has attachment
Faiz Subri Terbaik
Tahniah faiz Subri. Rezki Allah ada di mana2. X main premier league pun boleh terima anugerah. Penang x sehebat JDT pun tp gol dia mampu bawak p sana. Nikmat mana lagi yang nak kamu dustakan? Rezki, Allah yang bagi. Walau sehebat mana pun, sepandai mana pun...
Wait while more posts are being loaded