Profile cover photo
Profile photo
PUTERI DAMIA
296 followers -
Cikput is here!
Cikput is here!

296 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
SENARAI AGENT JAMU PUTERI MELAKA

Post has attachment
SENARAI AGENT JAMU PUTERI NEGERI SEMBILAN

Post has attachment

Post has attachment
BERAT
Pada saat ini, jari tengah ligat menaip otak makin ligat berfikir kedepan dan kebelakang. Sesekali nafas aku dihela panjang, untuk melepaskan segala lelah yang terbuku dihati. Allahurobbi, kau berikan lah aku jalan terbaik untuk hari mendatang, dimana aku t...

Post has attachment
TIPS ! HILANGKAN PARUT 100%
Sengetkan kepala awak..hihik! PS :Put is not letak, put stand for Puteri aka Cikput. Azwan Ali : Muka dah macam kawah bulan dah kau nie. Azlina : Kau patut duduk rumah sorok muka kau bawah kipas. Maselan : Adakah mata aku kabur sampai kau nampak buruk
sanga...

Post has attachment
Princess story part 1
Hmm.. Put anak bongsu, dari 6 orang adik beradik and yes im the only girl in my family. And the thing is, my life is unnormal like others. No akak tempat untuk mengadu, takde adik untuk bergurau senda. Just me, a plain me.  I am 24 years old this year, and ...

Post has attachment
CLEAR SKIN IN ONE NIGHT : ACNE SKIN REMEDY
Its been a while Cikput didn't update anything. LAME LAME LAME I've been busy, for my lovely shop renovation. Do visit my ig ya ! And of kos my shop too.. hiks! Okay, I don't want to waste our time, lets do it ! I have a bunch of home made beauty remedy , b...

Post has attachment
FOOD REVIEW : Bayu Village Senawang.
Assalamualaikum. Selamat Berpuasa semua. harini put nak share 1 tempat makan yang for me memang puas hati sangat lah.. hihik! sebab put berjaya menghabiskan semua lauk dan nasi tanpa pembaziran. yehaaa... kipidap! As i state kat title entry, bayu village yg...

Post has attachment
Tips penjagaan Wanita ( Dalaman & Luaran )
Assalmualaikum Harini cikput nak bagi tips sikit, untuk gadis dan wanita yang kat luar sana, yang rasa diri dia tak berapa nak penting. Wanita adalah penyumbang terbesar dari pelbagai segi, kalau xde wanita, sape pulak yang nak jadi kilang produce anak ye t...
Wait while more posts are being loaded