Profile cover photo
Profile photo
Mia G.
720 followers -
Also known as "Mia is a geek"
Also known as "Mia is a geek"

720 followers
About
Posts

Post has shared content
Massive party hit.

"The WikiLeaks CD contains 12 cool and inspiring songs about the struggles of WikiLeaks, Julian Assange, Bradley Manning and Anonymous."
Add a comment...

Jag söker en modern Android-telefon (ICS) med kamera i toppklass och display helst mindre än 4.3 tum. Har ju en Samsung Galaxy S II som jag tycker är onödigt svår att manövrera med en hand och som utöver detta för närvarande befinner sig på reparation... Tips?
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Espresso House i Mörby C blev idag besökt. Man kan inte anklaga stället för att ligga långt från tunnelbanan, vilket möjligen framgår på bild. Inne finns två barbord längs fönstren med 7-8 sittplatser, utanför två små vingliga runda cafébord med ytterligare 8 sittplatser. Obekväma stolar. Inte precis vad jag skulle kalla en av de mysigare EH-kaffebarerna, men jag fick mitt kaffe och enligt uppgift var det inga problem att få 50/50 mjölk/grädde i latten. Jag gör nog inga större omvägar för att återvända, men det funkar bra som "köpa med kaffe till/från tunnelbanan".
PhotoPhotoPhoto
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Elise Testone framför Led Zeppelins Whole Lotta Love i avsnitt 23 av American Idol 2012. Jag säger: wow! Hon har precis rätt känsla för den låten. Beklagar dock att bildkvaliteten är så låg - den var självfallet mycket bättre i tv-versionen jag såg.
Add a comment...

Post has attachment
Så var det då dags att besöka Espresso House i Bromma Blocks. Själva sittdelen ligger ute på en egen liten "ö" ungefär mitt i detta stora shoppingcenter - vilket är lite otäckt när man har anlag för höjdrädsla men det ger också en lugn och ganska fridfull miljö. Personalen är trevlig och tillmötesgående, inga problem att få en 50/50 kaffe latte heller. Här är rent och snyggt, luftigt och lugnt. Jag trivs.
PhotoPhotoPhotoPhoto
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Så blev det då äntligen av att bruncha på Clarion (Skanstull). Oftast när vi kommit på tanken tidigare har det varit sommar, då ingen brunch serveras. Utbudet av ätbara saker var bra och smakerna goda. Inte så fantastiskt som på Grand i Lund, förstås, men ett snäpp bättre än på de flesta hotell vars frukostbuffé jag avsmakat. Nu kan det förstås vara så att den vanliga frukosten är mindre överdådig, men jag utgår från att den inte är det - kan vara värt att ta reda på någon gång. Inte minst tyckte jag mig uppfatta en eller annan oväntad krydda, som gjorde flera av rätterna lite lagom spännande. Kan inte riktigt komma på någon riktig favorit, även om kycklingvingarna var mycket goda - liksom de fattiga riddarna som dröp av socker och kanel... mumsigt värre! Ett par små minustecken fanns dock. Ett var te-/kaffemuggarna som saknade öron och ledde värme väldigt bra, vilket gjorde att vi som har värmekänsliga händer inte kunde bära muggen till bordet utan att ställa den på en tallrik eller svepa in den i servetter. Ett annat var att ljudnivån blev väldigt hög, när ett par horder barnfamiljer efter någon timme vällde in vid borden omkring oss - antar att man kan undgå det nästan gång genom att avstå från utsikten och/eller välja andra, mindre, bord.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Brunch på Clarion 2012-02-19
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Och +emma marie andersson har som vanligt intressanta och träffsäkra funderingar.
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded