Profile cover photo
Profile photo
Thisted Pejsecenter
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Køb en ny og flot brændeovn

Uanset om du er på udkig efter en brændeovn til dit nye hjem, eller blot vil have din nuværende brændeovn udskiftet med en nyere og bedre model, så finder du et flot og spændende udvalg hos Thistedpejsebutik.dk. Vi har forhandlet de bedste brændeovne på markedet gennem mange år, og vi har derfor opbygget et fantastisk spændende sortiment, og det er uanset hvilken type brændeovn du er på udkig efter.

Hos Thistedpejsebutik.dk finder du naturligvis også produkter som skorstene og andet spændende tilbehør. Vi har mange års erfaring i opsætning og montering af brændeovne, og vi vil med glæde montere din nye brændeovn, således du er sikker på en god og korrekt opsætning og montering af din nye brændeovn og skorsten.

Brændeovne er utrolig populære, og hos Thistedpejsebutik.dk oplever vi da også et markant stigende interesse for lækre brændeovne. Det er til helt nye villaer og sommerhuse, det er til villaer og sommerhuse som gennemgår en større renovering og det er blot til villaer og sommerhuse hvor ejerne ønsker at udskifte brændeovnen med en nyere, flottere og mere økonomisk udgave. For mange er brændeovne blot en hyggelig genstand i hjemmet, det giver en skøn varme, og det er super hyggeligt med en brændeovn på en kold vinterdag, og dem er der jo desværre ret mange af i Danmark, hvorfor langt de fleste boligejere har stor fornøjelse af deres brændeovn store dele af året. For nogle er der ligeledes en stor besparelse ved at opvarme hjemmet med en brændeovn. Det kan være i byer hvor varmen er forholdsvis dyr, eller det kan være i et hus hvor isoleringen ikke er så god, og derfor er en brændeovn en god måde at holde varmeregningen nede på.

Tusindvis af danskere har i dag en flot brændeovn monteret i hjemmet, og du kan med fordel montere en flot brændeovn i det hjem også. Du vil opleve en skøn og anderledes varme, som kun en brændeovn kan levere. Samtidig vil du opleve en hyggelig stemning, og det er en af de store fordele ved at have en brændeovn i hjemmet. Er du typen der elsker hjemlig hygge, så bør du helt klart overveje en god brændeovn, det vil du aldrig fortryde. Kontakt eller besøg thistedpejsebutik.dk og se vores store og spændende udvalg indenfor de nyeste og bedste brændeovne på markedet. Vi glæder os til at betjene dig.
Add a comment...

Post has attachment
Miljøvenlige brændeovne. Rais er nu gået skridtet videre med deres nye serie "Bionic fire". Kontakt os på http://thistedpejsebutik.dk/ og hør mere omkring Bionic fire.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded