Profile cover photo
Profile photo
Bicara Hatiku Chayunk
84 followers -
Lova what u do then u will enjoy it :)
Lova what u do then u will enjoy it :)

84 followers
About
Bicara Hatiku's posts

Post has attachment

Post has attachment
Sayang, jangan pernah menjauh๏ปฟ

Post has attachment
Kemaafan dendam yang terindah
Salam semua ๐Ÿ˜Š "Memaafkan dan dimaafkan" Ia adalah sesuatu yg indah Aku sendiri melaluinya hari ni Kesilapan & salah faham yg bertahun kini terlerai Besar sungguh hikmah Allah Betapa sahabat itu mengikuti cerita hidupku tanpa aku sedar Maafkan aku kerana eg...๏ปฟ

Post has attachment
Jangan pernah mempersoalkan QADA & QADAR ALLAH
:: PERKAHWINAN TANPA ZURIAT :: ย ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ "Berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul"... Pepatah lama yang hanya akan difahami oleh mereka yang bernasib sama.. Tiada satupun pasangan suami isteri yang telah ALLaH satukan dalam pernikahan yang sah y...๏ปฟ

Post has attachment
Salam Hujung Tahun
Bertahun belog cap itik ni tak dikemaskini Okay. Kita nak cerita apa hari ni? Wan tgh bercuti disuatu tempat yang dirahsiakan ๐Ÿ˜‰ Takut ada paparazi datang intip ๐Ÿ˜… Macam selebriti sangat kan Kita belanja gambar sikit Anggap la iklan tu ya Hehehe Di tarikh i...๏ปฟ

Post has attachment

Post has attachment
Bulan Februari dah!
Assalamualaikum Hai semua Terbaca 1 komen kata lama tak update Sorryyyyyy Kesibukan melanda Niat ada tapi masa tak sempat nak curi Ni pun curi masa sat Baru balik dari ย buat pemantauan program Lalu kat 'syurga kami' which still in progress Rasa sebak sekeja...๏ปฟ

Post has attachment
Our 5th Annivesary
Happy annivesary husband That day ~> 05.06.2010 ~> officially husband & wife We are going through everything together ~> in sad & happiness Thanks for always lend me your shoulder, wipe my tears, hold my hand when I'm in 'darkness', show me the way to be a ...๏ปฟ

Post has attachment
Halluuu... Tahun baru sudah datang
Assalamualaikum Sorry ek.. ada tanya rupanya.. "Tak de cerita baru ke?" Ada.. tapi tak sempat sangat nak hapdet Hari ni kita hapdet ya Hapdet gambar honeymoon tahun lepas Kekekek Dlm Malaysia je pon Tahun depan Insyaallah kalau rezeki lebih kita keluar seme...๏ปฟ

Post has attachment
Selamat Morning
Assalamualaikum semua Jap jap.. nak sapu sawang yang naik sikit2 ni Hihihihihi Update sebulan sekali kannnnn Macam busy sangat awak ni ;) Byk program sebenarnya Hari cuti nak rehat sepenuhnya Banyak hal yang berlaku dan Wan ambik sebagai cabaran baru Redah ...๏ปฟ
Wait while more posts are being loaded