Profile cover photo
Profile photo
siti zawiah
Blog SZL-kehidupan peribadi,tips,info..
Blog SZL-kehidupan peribadi,tips,info..
About
Posts

Post has attachment
Resipi Lokan Goreng mudah dan sedap
Assalamualaikum..Resipi untuk hari ini..Masak yg mudah2 jaa..Tapi sedap taw...^_^ BAHAN-BAHAN :  - Lokan - Jintan manis (ditumbuk) - Jintan putih ( ditumbuk) - bawang merah kecil  (ditumbuk) - bawang putih - bawang merah besar - ubi kentang - cabai melaka -...

Post has attachment
FeecaMella Raya 2015 Giveaway
FeecaMella Raya 2015 GIVEAWAY!!!!! Assalamualaikum, Hi! Bersempena Hari Raya 2015 ni, kita nak buat Giveaway untuk kawankawan blogger since kita pun baru start blog balik kan? Boleh lah tambah and kenal kenal dengan ramai kawan. Giveaway ni adalah collabora...

Post has attachment
Segmen Jom Raya 2015 By Sweet Rose
Assalamualaikum..Klik banner kalau nak join.. ^_^

Post has attachment
10 Kaedah yang betul untuk kekal wajah ayu
Gambar hiasan dari google Assalamualaikum..Dah lama tak kongsikan tip dalam blog pink ni..So,sekarang nak bagi sedikit tips untuk kekalkan wajah ayu korang..Korang taw tak yg kaedah penggunaan alat solekan yg betul boleh jadikan kejelitaan wajah kekal lebih...

Post has attachment
Review Novel Cinta si Wedding Planner
SINOPSIS Perebutan tempat parkir kereta menjadi permulaan peristiwa kisah Zara si wedding planner  dengan Fariz, bekas tentera laut yang berhati batu.  Dalam hati Zara ketika itu, hanya ada Bazli, sepupunya sendiri. Namun Zara dan Bazli tidak pernah menyang...

Post has attachment
Review Novel Eksperimen Cinta
Sinopsis Kali pertama mereka bertentang mata. Masing-masing dah ada pandangan sendiri. Dan tak sangka pula Tengku Aaron ini memang gila orangnya. Sangat-sangat tak terduga sikapnya. Kalau tak gila, apa perkataan paling sesuai nak digambarkan kepada orang ya...

Post has attachment
Review Novel Dia Isteri Luar Biasa
SINGLE is simple, double is trouble... Itu moto hidup Dewi Yusra. Katanya, dia boleh hidup tanpa lelaki, lagi mudah dan tidak serabut otak. Lelaki menyusahkan, suka ambil kesempatan! Perempuan tak kahwin pun boleh ada anaklah! Bukan spesies angkat-angkat ya...

Post has attachment
Review Novel Cik Bunga dan Encik Sombong
SINOPSIS Aku?Aku Intan Asnidar.Mana cantik pun.Kulit pun ala-ala hangit.Kerja di kedai bunga dengan gaji cukup-cukup makan.Tak ada apa-apa yang istimewa tentang aku melainkan aku ada sebuah keluarga yang sangat berbeza. Dia?Dia memang segak.Nama dia pun sed...

Post has attachment
Skirt chiffon murah
Assalamualaikum..Selamat petang..Ada yg berminat tak dengan skirt chiffon?Za ada jual..murah ja..Meh Za share gambar dalam blog ni.. Ha amacam?Rasa2 ada yg berminat tak?Murah2 ja nak jual.. Berminat boleh whatsapp Za 0174256371

Post has attachment
Alhamdulillah..Hadiah misteri telah terjawab..
Assalamualaikum..Alhamdulillah rezeki menang dalam giveaway yang mana 1 entah..Shawl instant cotton dan duit cash RM5..Sebenarnya patut update dah lama,tapi sekarang baru nak update..Terima kasih kepada semua pihak penganjur dan pihak sponsor.. Semoga murah...
Wait while more posts are being loaded