Profile cover photo
Profile photo
sal chub
15 followers
15 followers
About
sal's posts

Post has attachment
Broga Hill
Kali pertama aku pergi ke Broga adalah semasa semester ke-7 di UPM. Masa tu tengah praktikal di sekitar Serdang. Aku pergi dengan seorang kawan dengan menaiki motor. Bergerak sekitar 7 pagi dan kami sempat solat subuh di stesen petronas berhampiran. Mungkin...

Post has attachment
Pavlova!!
Segala jenis pencuci mulut yang berperisa buah adalah kegemaran aku. Tak kira la koktel,puding atau kek buah sekali pun yang dihidang,aku sangat mudah tergoda. Pavlova. Pertama kali aku makan pavlova masa tahun tiga (hampir 3 tahun lepas). Rakan sekelas yan...

Post has attachment
Dunia Baru
Alhamdulillah dah genap 16 bulan bekerja.yeay!! Banyak perkara yang aku belajar selama 16 bulan ni. Sangat banyak. Pengalaman baru, hidup baru. dunia baru. Seperti yang lecturer selalu beritahu, apa yamg kita belajar hanyalah 1% daripada apa yang kita apply...

Post has attachment
wishlist~~
Salam. Hari ni hari khamis (bersamaan 4 sept 2014). Masih di tengah-tengah bulan dan masih belum sesuai untuk cerita pasal azam tahunan atau wishlist tahun 2014.hee Memandangkan aku ditinggalkan sensorang kat ofis. Semua ada hal lain. Outstation, jumpa clie...

Post has attachment
Blurr Day
Salam. Rasanya dah lama tak update. Biasalah manusia yang tak reti mendisiplinkan diri macam aku ni. =.=!! Semalam-Jumaat-15 August- Merupakan hari yang sangat blurrrrr. Banyak sangat perkara yang tak kena tapi aku tak boleh nak ekpresikan perasaan aku. Mar...

Post has attachment

Post has attachment
kenangan dengannya
sekarang tepat jam 2:45 pagi dan aku masih di ofis. Bukan nak tunjuk rajin tapi terpaksa siapkan drawing yang client nak. Drawing yang berkali-kali ditukar base-nya. Normallah dunia ni.Kerja perlu cepat dan pantas. Yang lambat macam aku memang jauh ketingga...

Post has attachment
Loser---- =[
Pernah tak kau rasa kau sangat tak berguna? Bila nak buat sesuatu, selalu tak menjadi. Perkara simple pun jadi rumit. Walau dah bersungguh-sungguh melakukan sesuatu, masih diperlekehkan. Semua tak menjadi seperti apa yang kamu bayangkan. Pernah tak kau rasa...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded