Profile cover photo
Profile photo
Miza Zamani
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Azam Berazam! Selamat Tahun Baru 2018!
Assalamualaikum wbr...   Wahhh... lama gila baq ang tak update blog... banyaknya halangan... semoga kali ni betul2 la hang konsisten update blog Miza oiii... hahahaha...   Sementara
semua orang tengah dok panas lagi dengan azam baru..Miza pun nak
berazam ...
Add a comment...

Post has attachment
Darah Tinggi Semasa Hamil? Ketahui manfaat Omega Guard untuk ibu hamil
Tahu tak asid lemak omega-3 adalah asid lemak yang tidak dapat dihasilkan oleh badan namun sangat diperlukan dan memang perlu diambil daripada sumber luar. Asid lemak ini berfungsi untuk melancarkan perjalanan darah dan membantu melicinkan perjalanan darah....
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Kek Pisang Mudah dan Confirm Jadi...!
Assalamualaikum... knok knok knok...!!!! Uiiiiii lama giler Miza tak update blog no...!!!!
Agaknya sebab tu baru2 ni ada org wassap nak tya brg Shaklee... dia tya,
masih buat Shaklee ke...? Hehehehe... masih aktif lagi berShaklee sebenarnya.. cuma sejak n...
Add a comment...

Post has attachment
Kehadiran Yang Dinanti - 'Izzul Qayyim....
Assalamualaikum wbr, Alhamdulillah, masih diberi kesempatan oleh Allah swt utk bernafas di muka bumiNya ini... syukur di atas segala nikmat dan rezeki yang diberikanNya jua... Rupanya dah berbulan Miza tak update blog ni ya... banyak perkara yang berlaku da...
Add a comment...

Post has attachment
Senangnya Buat Kuih Dangai Yang Sedap dan Cepat Dengan Pemanggang Ajaib!!
Assalamualaikum wbr..., Alkisahnya... dah lama teringin nak makan kuih dangai atau ada jugak di sesetengah tempat sebut sebagai Rangin.  Seingat Miza, dari bulan puasa tahun lepas kami anak beranak cari tapi susahnya nak jumpa.  Kawan Miza kata ader jer kt ...
Add a comment...

Post has attachment
Jadi Kurus dan Nampak Muda Dengan Set Kurus Shaklee!
Assalamualaikum wbr..., Rasa2 bulan ni mesti ramai yang naik berat badan kan? Sebab banyak makan daging, hehehehe... sepanjang bulan menu daging je... nasi daging, mee rebus daging, rendang daging, sup tulang dan macam2 lagi... yang mana menu2 ni semua most...
Add a comment...

Post has attachment
Simpul Biawak a.k.a Tarik Mengkarung? Tiada lagi dgn Ostematrix...!
Penah
tak masa tgh nyenyak tidur malam2 (nak2 time ujan sejuk tu... best
gilaaa)... tetiba... erkkkk...!!!! Cramp kat betis!!! Untuk beberapa
ketika, otot betis
rasa macam ditarik dengan tegang kan? Sampai rasa sakit yang amat
sangat. Tapi bila kena ur...
Add a comment...

Post has attachment
Resipi Kek Pisang Kukus Yang Sedap
Assalamualaikum wbr.., Berapa hari ni Miza asyik upload resipi je kan... saja amik feel anak balik cuti sekolah... kawan2 pun boleh try sebab semua resipi yang Miza share ni Miza dah try dan yang pastinya bahan, sukatan dan cara buat mudah sebab Miza ni 'ra...
Resipi Kek Pisang Kukus Yang Sedap
Resipi Kek Pisang Kukus Yang Sedap
mama-mayya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
'melawat kawasan' di Shaklee Seberang Jaya
Assalamualaikum wbr dan salam Jumaat...! Macam orang besar pulak kemain melawat kawasan ya... haha.. btw, ni cerita pada 20/9/14 (Sabtu) yang lalu... (banyak entri backdated daaa.... sobsss) Setelah lebih setahun buat bisnes Shaklee ni, percaya tak? ni lah ...
Add a comment...

Post has attachment
5 Cara Memenangi Hati Saya
Assalamualaikum wbr! Cabaran hari kedua... Cara nak memenangi hati saya...?? Hurmm...  Camner eh nak amik ati Miza? Susah ke? Eleh, senang je... tak percaya? Cer baca... ;)   1. Jujur Just be honest! Tak mau depan cakap lain, belakang cakap lain... Walaupun...
5 Cara Memenangi Hati Saya
5 Cara Memenangi Hati Saya
mama-mayya.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded