Profile cover photo
Profile photo
Shizan Syafik
16 followers
16 followers
About
Posts

Post has attachment
Nipple confuse baby; a great helper
Haihhh, really can't figure out why both babies refuse bottle... Maybe they just love mommy's b**bs.. Hahaha.. Ni alat bntuan menyusu., softcup feeder jenama medela.. Beli sebab nk senangkan babysitter dia jaga dan bagi susu kat Aqid.. So xpayahla dia guna ...
Add a comment...

Post has attachment
Mini Canvas RM10
Mini canvas 8x8 dari photobook malaysia.. Hrga cuma rm10 beli kat groupon.. Add shipping 10.60 je.. Haha, shipping lg mahal dr canvas ni.. Sbb guna gdex kot? 3hari je siap.. Cantik kan? > >
Add a comment...

Post has attachment
37w update
tinggal 2 hari je lagi kerja sebelum mula cotiiiiiiiii.. yiiieehaaaaa. xlarat da nak bawak perut.. this time amik cti 3 bulan.. memikirkan sebab nak handle 2 orang sekali.. plus puasa pun dah dekat kan.. nerves x nak beranak? ahaaa, i have no answer for tha...
Add a comment...

Post has attachment
scan 3d second baby
Hampir 2 bulan memencilkan diri... haha.. mood blogging ke laut uolls.. last post sal gender baby kan...  memang betul tekaan anda semua.. kali ni insyaALLAH, adik Ayra, boboiboi lak.. Alhamdulillah... Kali first scan 3d memang dah nampak, yang kat bawah ni...
Add a comment...

Post has attachment
Takwim Persekolahan 2015
Tahun ni awal sikit kuar takwim... senang nak planning perancangan holiday ke ape kan.. baru ye macam ni.. hihihi... so sape yang memerlukan bolehla amik sebagai rujukan.. :) PERINCIAN TAKWIM PERSEKOLAHAN TAHUN 2015 KUMPULAN A : Sekolah-sekolah di Negeri Ke...
Add a comment...

Post has attachment
Ayra Day284
Ayra Arissa Day284..  gigi dah ada 2 batang.. dah panjang dah pun..  kat atas ni gambar lama.. mummy malas lak nak snap latest pic.. memang dah ketara pun nampak giginya, nganga sikit je pun nampak mummy noticed gigi ni start ada since 16/5.. masa hari guru...
Add a comment...

Post has attachment
Update sekali harung
Lama jugk dah xupdate ye, since Ayra masuk wad haritu kan.. Alhamdulillah, Ayra pun dah mkin sihat dan sangat2 aktif..  Cergasnya ya ampun mmg xlarat mummy nk handle.. Sabo jela.. Hikhik..  Haritu pun suspek denggi, tp alhamdulillah bukan kes denggi.. Demam...
Add a comment...

Post has attachment
Best Birthday Gift Ever
Akhirnyaaa.... Rezeki Ayra barangkali.. InsyaALLAH, kami takkan jadi pasangan PJJ dah.. :) MBB dah dapat transfer balik Semenanjung.. sempena pertukaran khas April.. Effective 1st April, tapi surat  rasmi baru dapat semalam... so memang betul la bukan prank...
Add a comment...

Post has attachment
bila Ayra marah
mengamuk marah bila mummy lambat suap makan.. sudahnyyaaaaaa.... - - - - - - - - - - - - - esoknya makan sendiri.. ahhaha, selamat mummy dari kena marah... hikhikhik > >
Add a comment...

Post has attachment
Bila Ayra Selsema
Mummy yang jangkitkan dekat Ayra..  huhu, biasala.. mummy pun dapat virus dari budak2 sekolah..  citernya hari jumaat mummy yang demam selsema then start sabtu ayra dah berair hidung,  malamnya boleh tido lagi, cuma start pukul 10.00 malam, dah nangis2 tak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded