Profile cover photo
Profile photo
Hanna Imeryd
47 followers
47 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has shared content
Missa inte detta! Hela vårt fantastiska gäng kommer att vara på plats i vår monter!
Följ med oss till Google Cloud Summit i Stockholm!
Den 3:e oktober kommer Googles största event för utveckling och IT i Norden till Stockholm. Evenemanget vänder sig till företag som använder, eller vill använda, Googles verktyg som en hävstång för att digitalisera och utveckla sin verksamhet. På plats finns möjligheten att lyssna på ledande talare inom Google Cloud och innovativa kunder, utforska olika utställningsområden och möta olika Google Partners. Registrera dig här! http://bit.ly/2w6M3Fy

Post has shared content
Jag kan bara hålla med - vilken fantastisk mässa! Så roligt att få träffa kunder, google+ - bekanta, distributörer med flera. Team +Online Partner AB har gjort ett fantastiskt jobb, och jag är så stolt över att vara en del av detta team!
Wow, #sett2017 var helt absurt. Jag vill inte veta hur mycket koffeing/energidrycker team +Online Partner AB kollektigt stoppade i sig, men det klassas säkert som en arbetsplatsfara.

Vilket extremt intresse vi fått för vår produkt Chromex och våra andra tjänster. Alla människor jag träffat och det som andra kategoriserar som "kunder" och "leverantörer" är de som jag ser som mina vänner.
Vad är vänskap? Det definieras av Wikipedia som "person som en annan person är nära bekant med och vars relation till denna präglas av positiv kontakt, ömsesidig tillgivenhet och tillit"

Jag är djupt ärad och tacksam för all den värme och vänskap som ni ger mig, det här har varit ett par fantastiska dagar och jag ser fram emot att fortsätta hjälpa mina vänner att hjälpa sina kollegor och elever runt hela landet.

Vila nu upp dig över helgen.

Din vän Fredrik

Post has attachment
SETT 2017 är igång och Fredrik har fullt upp med att demonstrera ChromEx för nyfikna besökare i monter B:66. Kom dit ni med! 👍
Photo

Post has shared content
Här kommer information från våra kompisar på Skatteverket om hur den nyligen beslutade kemikalieskatten kommer att påverka dig när den träder i kraft den 1:a juli.Hur den nya kemikalieskatten påverkar dig http://bit.ly/2pA2IkW

Post has shared content
Hjärtligt välkommen till vår workshop!

I samband med SETT-mässan, kvällen den 4:e maj, anordnar vi en workshop med fokus på Google och skola. Denna går av stapeln på Restaurang P i Solna, ett par minuters bilväg från mässan.

Vi kommer att ha workshops med olika teman, t ex "Juridik", "Chromebooks", "Classroom/Pedagogik" med flera. Kom och utbyt kunskap och erfarenheter med andra pedagoger, och utveckla användandet av G Suite i din organisation!

Läs mer och anmäl dig via vår hemsida:

https://www.onlinepartner.se/tjanster/event/eventsett2017-workshop/

Vi ser fram emot att spendera den här kvällen med dig!

Post has shared content
Idag hittar ni +Fredrik Linnander och +Embla Holm i vår monter på Nacka Education Summit som just nu pågår hos NackaStrandsMässan. Varmt välkomna dit för att prata Google och skola med oss på +Online Partner AB!
Photo

Post has shared content
Vi är väldigt stolta här på Online Partner AB idag!
BAM! Fick precis min certifiering, den svåraste jag någonsin gjort.
Certifierad nummer 54 i världen.

https://cloud.google.com/certification/cloud-architect
Photo

Post has attachment

Post has shared content
Varmt välkomna till oss på glöggmingel!
Varmt välkomna på glöggmingel hos oss på Online Partner AB! Från klockan 14:00 är glöggen uppvärmd och pepparkakorna uppdukade. Hoppas vi ses!
Wait while more posts are being loaded