Profile cover photo
Profile photo
Iema Gurlz
3,667 followers
3,667 followers
About
Iema Gurlz's posts

Post has attachment
Rindunya
Hye.. iema mintak maaf sebab iema lambat reply komen dan chat korang iema dah tak aktif sangat blog iema nie blog iema nie pun dah lame tak bertukar wajah kena rujuk balik tutorial yang ade nak renew semula blog nie iema mintak maaf sekali lagi :'(

Post has attachment
Jom Kita Berkawan
hye lama sangat iema tak online blog nie blog iema masih kekal macam nie je kalau dulu rajin sangat nak tukar2 background dan color ok la iema malas nak membebel masa tak banyak nak online blog nie korang ada wechat atau whatsapp atau FB atau LINE? meh bagi...

Post has attachment
Rindu Serindu-Rindunya
lamanya iema tak online rindu kat korang semua...hihi iema dah kerja la.. dah 2 bulan lebih dah ada budak sekampung dengan iema ajak kerja kat Tampoi mula2 iema tak nak sebab kena jauh dengan family dan iema tak biasa kat area JB nie tapi mak abah iema izin...

Post has attachment

Post has attachment
Pengisian Masa Lapang
hye iema dah lama sangat tak update entri kat blog nie kan maaf la ye, iema kalau dah jumpa novel benda lain semua dah tak layan iema dari awal persekolahan menengah iema dah minat baca novel tapi bila iema masuk kolej, iema dah tak amik peduli sebab sibuk ...

Post has attachment

Post has attachment
Sepupuku Suamiku
hye iema kembali update blog sowie la ye dah lame sangat tak update blog nie sejak dah ada novel kat rumah nie, laptop langsung tak...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded