Profile

Cover photo
suriani abdul rahim
8 followers|60,981 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
2014
Assalamualaikum.....  (Hanya hiasan semata-mata) Dear blog, so sorry kerana telah mengabaikan engkau berkurun lamanya..... Macam tak percaya last post on 30th Oct 2013.... Hahahahah gila lama daaaa...... Apa yang telah terjadi pada aku sejak januari hingga ...
 ·  Translate
Assalamualaikum.....  (Hanya hiasan semata-mata) Dear blog, so sorry kerana telah mengabaikan engkau berkurun lamanya..... Macam tak percaya last post on 30th Oct 2013.... Hahahahah gila lama daaaa...... Apa yang ...
1
Add a comment...

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
AJ`s Activities
Assalamualaikum....... Hihi kalau dah terlebih rajin gini la..... 2 entries skali post hahaha.... Ok just nak update my activities dalam AJ... Hihi ada orang tanya aku tak penat ke, keje kat hospital lagi lepastu buat part time AJ lagi... Haha penat tu hany...
 ·  Translate
1
Add a comment...

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.... Hi, just nak cerita pasal open house raya kat unit aku hari tu... Hahaha sebenarnya saja nak riak kat sini. Nasib la sape suruh baca huhu... Takde la, sebenarnya just untuk kenang-kenangan la. Mana la t...
1
Add a comment...
Have her in circles
8 people
Nurul Ezalin's profile photo
max zam's profile photo
kerol ed's profile photo
zuriyana md kusri's profile photo
shah eriey's profile photo
Rozaimee Mohd Akhiar's profile photo
Aisa Akhiar's profile photo
mohd shah rizal japri's profile photo

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
Food and Me.................
Assalamualaikum...... Hehe update lagi!!! Mood tengah rajin update ni. Bosan pulak dengan media social lain, layan blog la pulak gituwww..... Tujuan sebenar entry ini hanyalah untuk menunjukkan food yang telah diprepare oleh aku dan juga orang lain. Apakah ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
Orang Penang kata PasemboQQQ
Assalamualaikum........ Haiiiiiiii kita kembali lagi setelah berkurun blog ini menyepi hahahaha..... I`m very busy u know.... Hahaha ini semua poyossss.... Tak tau nak cerita apa lets the pictures tell everything.... Gituwww........ Ujai Junior ( 2 yrs and ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

suriani abdul rahim

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum.... Mama poce, papa poce, nenek poce, atok poce, tok poce, wan poce, ucu poce, semua puasa Ayishhhh puasa??? Ayish puasa, sambil angguk2.... Yelah Ayish, Ayish puasa la. Ayish memang bukan makan sangat pon,...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
8 people
Nurul Ezalin's profile photo
max zam's profile photo
kerol ed's profile photo
zuriyana md kusri's profile photo
shah eriey's profile photo
Rozaimee Mohd Akhiar's profile photo
Aisa Akhiar's profile photo
mohd shah rizal japri's profile photo
Basic Information
Gender
Female