Profile cover photo
Profile photo
suriani abdul rahim
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
2014
Assalamualaikum.....  (Hanya hiasan semata-mata) Dear blog, so sorry kerana telah mengabaikan engkau berkurun lamanya..... Macam tak percaya last post on 30th Oct 2013.... Hahahahah gila lama daaaa...... Apa yang telah terjadi pada aku sejak januari hingga ...
2014
2014
peribadisuriani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Food and Me.................
Assalamualaikum...... Hehe update lagi!!! Mood tengah rajin update ni. Bosan pulak dengan media social lain, layan blog la pulak gituwww..... Tujuan sebenar entry ini hanyalah untuk menunjukkan food yang telah diprepare oleh aku dan juga orang lain. Apakah ...
Add a comment...

Post has attachment
AJ`s Activities
Assalamualaikum....... Hihi kalau dah terlebih rajin gini la..... 2 entries skali post hahaha.... Ok just nak update my activities dalam AJ... Hihi ada orang tanya aku tak penat ke, keje kat hospital lagi lepastu buat part time AJ lagi... Haha penat tu hany...
Add a comment...

Post has attachment
Orang Penang kata PasemboQQQ
Assalamualaikum........ Haiiiiiiii kita kembali lagi setelah berkurun blog ini menyepi hahahaha..... I`m very busy u know.... Hahaha ini semua poyossss.... Tak tau nak cerita apa lets the pictures tell everything.... Gituwww........ Ujai Junior ( 2 yrs and ...
Add a comment...

Post has attachment
Open House USHBTG 2013
Open House USHBTG 2013
peribadisuriani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded