Profile cover photo
Profile photo
Bobolo
3 followers -
Webbyrå i Göteborg
Webbyrå i Göteborg

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Google har en kampanj där dom matchar ditt bidrag till flyktingkatastrofen med 1-till-1. Jag skänkte just en liten slant för i alla fall dra ett litet strå till stacken åt dom som verkligen behöver det i dessa tider. Det har man ju lätt råd med!

Post has attachment
Förra året lanserades sajten Rum för Aktivt Lärande åt bland annat Akademiska Hus och nyligen uppdaterades samma sajt med nya avdelningar samt att hela sajten gjordes responsiv!

Post has attachment
Jag hjälpte Vaccinationsguiden.se med en modernisering och bättre mobilanpassning med lite uppdaterad CSS. Man kan göra rätt mycket genom att i princip bara modifiera presentationen!

Post has attachment
I förra veckan lanserades kampanjsajten för sommarens konfirmationer i Göteborgsområdet. Sidan centreras runt en filtrerbar karta med konfirmationsgrupper. Självklart är sidan dessutom responsiv!

Post has attachment
Nu är Västsvenska Immaterialrättsklubbens nya webbsida lanserad! Responsiv, lättsam och fräsch! Jag är väldigt nöjd!

Post has attachment
I början av året lanserades Som hemmas webbsida. Som hemma arbetar med homestyling av lägenheter i Kungälv. Webbsidan är enkel, ren och responsiv.

Post has attachment
Innan jul hittade jag Bigstock, som är en billigare bildbank än t.ex iStock som nu har blivit mycket dyrare än det var förr. 22 miljoner bilder till priset av $7 styck får ses om riktigt billigt! Kvaliteten verkar rätt bra den med. #stockimages   #bildbank  

Post has attachment
Eftersom jag har enskild firma får jag inte dra av julklappar och julbord åt mig själv, så då skänker jag pengar istället. I år går lejonparten (hoho) till Världsnaturfonden och arbetet mot tjuvjakt av elefanter och noshörningar. Unicef går inte lottlösa i år heller.

God jul och gott nytt år!

Post has attachment
Behöver du lite snygga (och gratis!) stockbilder till något? Jag hittar själv en hel del snygga och användbara bilder här, som inte kostar en krona!

Post has attachment
Jag lanserade Prodtex nya webbsida i förra veckan, en webbsida som är ljus, fräsch, luftig och responsiv.
Wait while more posts are being loaded