Profile cover photo
Profile photo
lisya dania
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
dugaan atau rahmat dari Allah
Assalamualaikum.. hmm sedar tak sedar dekat setahun jugak la umi tak update blog yer. sebok @ menyebokkan diri @ buat2 sebok.. lantaklah mana satu pun..tp memang dah lama sangat tak update..ada banyak benda nak cerita..tapi asyik tersangkut je jari ni.. bar...
Add a comment...

Post has attachment
Secawan milo Sejuta rasa
 Nampak mug ni? abaikan not 50 yang menyerlah di situ!!! soalan untuk para isteri.. apakah yang korang harapkan dari secawan milo? ya.. secawan milo!!! "Keikhlasan.. pengharapan.. penghormatan.. kasih sayang.. pengorbanan.. ketulusan.. " ada tak korang masu...
Add a comment...

Post has attachment
mudahkan yang susah @ susahkan yang mudah?
mudahkan yang susah @ susahkan yang mudah? heh..bijak sangat kan.. nak senangkan kerja atau nak tambahkan sesak. terpulang nak pilih yang mana. pilihlah korang ada benda yang boleh dimudahkan. tapi sengaja diputarbelitkan nak bagi jadi susah. WHY?? POR QUE?...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded