Profile cover photo
Profile photo
Nur Husna
580 followers
580 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Syarat-syarat untuk join GA : 1) Follow blog FarhanaJafri 2) Buat entri bertajuk ' Cash Giveaway by FarhanaJafri'  dan backlink kembali ke entri ni .  3) Letak link di bahagian komen dan share juga di semua social media you guys.  Itu sahaja syaratnya.  Had...
Cash Giveaway by FarhanaJafri
Cash Giveaway by FarhanaJafri
ridoaritoka.blogspot.com

Post has attachment
Terlalu bagi muka
Hi, assalamualaikum, Aku takde la nak cakap aku ni baik sangat tapi kasi chance la aku puji diri sikit kali ni. heh. Aku ni ada sifat yang tak boleh tengok orang dalam keadaan susah, aku mesti nak tolong walaupun aku sendiri pun susah. haih. Aku benci gila ...

Post has attachment
Singapore's trip
Assalamualaikum, Aku dah lama sangat berangan nak pergi Singapore, sejak dari zaman belajar lagi, sebab tu je negara maju yang paling dekat dengan Malaysia dan tak susah pun nak pergi sana. hewhew. Aku pun nak tengok jugak negara Singapore yang orang duk ka...
Singapore's trip
Singapore's trip
ridoaritoka.blogspot.com

Post has attachment
**
actually aku taktau kenapa bila letak gambar kat blog aku ni jadi blur dan tak cantik, aku kena edit balik herghhhhh
. NUR HUSNA .
. NUR HUSNA .
ridoaritoka.blogspot.com

Post has attachment
GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Post has attachment
Mystery Giveaway by www.myafarisha.com
Mystery Giveaway by www.myafarisha.com Klik banner untuk join Cara penyertaan: Mesti menetap dalam Malaysia Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan. Unt...

Post has attachment
Jim's Birthday Giveaway
Contest ni akan berakhir pada  18 Januari 2018  1 lucky winner will be choose randomly  [HADIAH] 2 HELAI SHAWL CHIFFON PLAIN  (warna boleh pilih) Meh lerr reramai join bagi memeriahkan lagi contest ni. huhu Thank you :)

Post has attachment
TENGKUBUTANG'S GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY HUBBY AND HARRAZ!
GIVEAWAY   terbuka kepada semua rakan blogger di Malaysia.   GIVEAWAY   bermula pada hari ini,  20/12/2017 sehingga 31/12/2017  (jam 11.59 malam)   . Klik banner untuk join. huhu

Post has attachment
Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0
Tajuk : Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari sem...

Post has attachment
Cemburu
Hi, assalamualaikum gais, Actually aku baru sampai ganu ni, fuhh perjalanan yang panjang dari Johor ke sini semalam. Aku gerak dari Johor pukul 9:40 malam dan sampai rumah pukul 7 lebih tadi. Kali ni balik dengan adik aku. Perasaan bila kat rumah ni lain ma...
. NUR HUSNA .: Cemburu
. NUR HUSNA .: Cemburu
ridoaritoka.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded