Profile cover photo
Profile photo
Egyedi honlapkészítés
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Olcsó húsnak híg a leve?

Hackertámadás, kéretlen reklámok, lefagyó honlap. A nyílt weboldal rendszerek hátrányairól hosszú tanulmányokat lehetne írni. Ha valaki igényes, megbízható és a Google számára is ismerős honlapot szeretne, akkor csak egyedi rendszerben érdemes gondolkodnia.

https://egyedihonlapkeszites.hu/nyilt-ingyenes-weboldal-rendszerek-vagy-egyedi-fejlesztes

Post has attachment
Mennyire fontos az optimalizált szövegírás?

Nem elég a két mondatonként elejtett kulcsszó és a vastagon szedett címrendszer. Ha azt szeretnénk, hogy a látogatók weboldalunkon maradjanak, kiemelten fontos a szöveg minősége.

Bővebben:
https://egyedihonlapkeszites.hu/szovegiras-weboldalra-hatekonyan

Post has attachment
Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink

A keresőoptimalizálás a webes jelenlét kötelező teendői közé tartozik, hiszen a legszebben megépített weboldal sem hoz hasznot az üzemeltetőjének, ha nincsenek az oldalon látogatók. És a látogatok megszerzésének az egyik leghatékonyabb módja, ha a keresőkben az adott weboldal vagy webshop a találati listák elején foglal helyet. Így további hirdetési költségek megfizetése nélkül biztosított a releváns, az adott témát, terméket kereső látogató.

https://egyedihonlapkeszites.hu/seo-honlap-optimalizalas

Post has attachment
Milyen a jó logó?

Az emberi agy lényegesen egyszerűbben és gyorsabban dolgozza fel és menti el a képi információkat, mint az írott szöveget. A jó logó, a cégembléma egyik feladata, hogy az emberek könnyebben és persze lehetőleg pozitív érzelmekkel társítva tudják megérteni a logót, a logó üzenetét, és könnyen megjegyezhessék, akár egy pillantással azonosíthassák azt.

https://egyedihonlapkeszites.hu/logo-tervezes-cegemblema-tervezes

Post has attachment
Optimalizált szövegírás

Ahhoz, hogy a keresőkben értékelhető találatot érjen el egy honlap, fontos a jól optimalizált szövegírás. Hiába rakjuk tele kulcsszavakkal írásunkat, az olvasót a weboldalon is kell tartani, ehhez pedig fontos, hogy a szöveg minősége is kifogástalan legyen. Csapatunk szakemberekkel, újságírókkal áll az Ön rendelkezésére.

Bővebben:
https://egyedihonlapkeszites.hu/honlap-szovegiras-keresooptimalizalt

Post has attachment
Weboldal szövegírás, tartalomfeltöltés

Egy weboldal teljesítményét, sikerességét alapvetően meghatározza a honlap számára készített szöveg, tartalom, cikk, írás, termékbemutató szöveg minősége és a feltöltés szakszerűsége. Ennek ellentmond, hogy a vállalkozások túlnyomó többségénél nincs profi szövegíró szakember, és általában a folyamatos tartalomfeltöltés is problémát jelent.

Bővebben: https://egyedihonlapkeszites.hu/weboldal-tartalom-szoveg-iras-feltoltes

Post has attachment
Mire jó a Google Page Speed Insights?

A weboldalak betöltési sebessége rendkívül fontos a jó Google helyezés és a magas konverzió szempontjából. Ahhoz, hogy a sebességet tudjunk ellenőrizni és optimalizálni, a weboldal sebességének tesztelésére alkalmas eszközt kell használni.

Bővebben: https://egyedihonlapkeszites.hu/mire-jo-a-google-page-speed-insights

Post has attachment
Webmarketing, online marketing szolgáltatásaink

Az interneten az elmúlt években realizált marketingköltések folyamatosan nőttek, és ma már senki sem engedheti meg magának, hogy marketingbüdzséjének egy nagy szeletét ne itt költse el.

Bővebben: https://egyedihonlapkeszites.hu/marketing-social-media

Post has attachment
Mennyit kell befektetni az optimális eredmény érdekében?

Egy honlap, egy webáruház, azon túl, hogy manapság kötelező kommunikációs csatornának számít, mégis inkább egy beruházás, ha vállalkozásról beszélünk. Ha a vállalkozása befektet x összeget a webes kommunikációs, sales eszközbe, mindenképp szeretné megtudni, megéri-e, megtérül-e.
Bővebben: https://egyedihonlapkeszites.hu/honlap-erteke

Post has attachment
A versenyképes webáruház üzemeltetés, karbantartás, a webáruház teljesítményének, a konverziók maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. Egy összetettebb webáruház üzemeltetése, a napi feladatok elvégzése, a folyamatos teljesítménymérés, tartalomfeltöltés, a kapcsolódó webes marketing feladatok bonyolítása specialisták nélkül ma már nem lehetséges gazdaságosan. A megoldás ezen feladatok részbeni vagy teljes kiszervezése.
http://egyedihonlapkeszites.hu/webaruhaz-uzemeltetes-webshop-karbantartas-marketing
Wait while more posts are being loaded