Profile cover photo
Profile photo
Randers Dyrehospital
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
KOM OG HØR OM KATTENS SUNDHED OG ADFÆRD - Onsdag den 15. april kl. 19-21 holder vi kattens aften med fokus på sundhed og adfærd. Håber at se en masse af jer! Det koster 30,- kr. inkl. kaffe & kage og godt selskab Humørikonet smile Hilsen dyrlægerne Lone og Majbritt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LEGO-millioner til vores kvarter
Vi kan slet ikke få armene ned efter det blev offentliggjort, at Lego–arvingen Anders Kirk Johansen har skudt et trecifret millionbeløb i udvikling af det gamle kaserneområde, som jo er vores baggård.
Det bliver så spændende at følge planerne om at etablere et helt nyt boligområde med 260-300 lejligheder på Randers Kaserne – også kaldet projekt ‘By i byen’.

Vi holder løbende kontakt med projektlederne og vi går allerede med tanker om, hvordan vi – og I – kan blive en del af det nye boligområde og komme med input. Kunne det ikke være sjovt at lave en hundecafé eksempelvis? Altså en café, hvor du og din hund kan hygge jer sammen og netværke.

Fik du set indslaget på TV2 Østjylland om planerne?

Ellers se her: http://www.tv2oj.dk/artikel/237925:Randers–Ny-bydel-i-gammel-kaserne

Vil du vide mere, så læs her: http://byibyen.dk/
Add a comment...

Post has attachment
Vi har lavet en lille profilvideo, så du kan se omgivelserne, og hvordan dyrlæger og Veterinærsygeplejersker arbejder på Randers Dyrehospital.
Add a comment...

Post has attachment

Negleårskort-ordning på Randers Dyrehospital

Vi har fået flere henvendelser fra kunder, som har været i tvivl om, hvorvidt den populære ordning med negleårskort fortsætter.
Det kan vi berolige jer med, at det gør den. Kortet kan købes når som helst i løbet af året og gælder et år frem fra den dato, hvor det er udstedt.
Det koster 300 kr. og så kan man få klippet hundens negle så ofte, man vil.
Photo
Photo
2015-01-29
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
KÆLEDYR ER GOD TRÆNING. Måske har du haft en masse sjov i sneen med dit kæledyr her i januar. Men har du nogensinde tænkt over, hvor mange kalorier du forbrænder på leg og gåture? Det kan du tjekke på: http://aktivtraening.dk/forbraend.

Hvis du for eksempel vejer 70 kg og går en tur med hunden på en halv time, så forbrænder du ca. 240 kcal. Det svarer til to øl eller fem æbler.

Hvis du er katteejer og ikke går tur med din kat, så giver en god gang leg, hvor du løber foran katten med avis i snor, som den skal fange rigtig god motion.

Trænger dit kæledyr ud over motion og til at få justeret kosten, så kom ind i butikken og hør nærmere om vores slankeprodukter – foder med færre kalorier, men med god næring.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded