Profile

Cover photo
Za Noh
Attends Universiti Teknologi Petronas
Lives in Tanjung Malim, Perak Darul Ridzuan
10,049 followers|258,345 views
AboutPosts

Stream

Za Noh

Shared publicly  - 
 
IS HOT, PASSIONATE, LOVE…REAL?
I’m afraid of getting married,” she told me. She, like the countless other women who had approached me, confessed what she thought was unique to her. “I’m constantly told by older married women that I should enjoy my life being single because marriage is a ...
20
coky safutracoky's profile photoMustaqim Ramat's profile photo
9 comments
 
Tu yg bgi no i td..lau free2 wassap je ehh : )
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
10
ဦး သန္းစိုး's profile photo
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
4
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
4
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
 
Kenapa tak boleh GIVE UP untuk FINAL YEAR???
Assalamualaikum wbt [petikan/copy mesej]  My sister said “Kalau kau rasa dah give up belajar dan takda mood nak study, ingat pernah tak mak abah give up cari rezeki nak besarkan kau ?” So what say you?  Kuatkan hati! Kuatkan semangat! Ingat imam shafi’e ada...
 ·  Translate
Assalamualaikum wbt [petikan/copy mesej]  My sister said “Kalau kau rasa dah give up belajar dan takda mood nak study, ingat pernah tak mak abah give up cari rezeki nak besarkan kau ?” So what say you?  Kuatkan hati! K...
15
Nurul Iman's profile photomuhamad noor Thalhah's profile photoZa Noh's profile photo
3 comments
Za Noh
 
+Nurul Iman kakak....huhuhu
Add a comment...
In her circles
973 people

Za Noh

Shared publicly  - 
 
Home is where MUMMY is!
“ selamat hari ibu buat ibu-ibu seluruh dunia. bukan harini, bukan semalam, bukan esok, but everyday– mother’s day.   buat bonda, terima kasih buat segalanya. even aku jarang bercerita, jarang bersuara, tapi siapa yang tak sayang mak, bukan? tanpa dia– takd...
 ·  Translate
14
Syariff Hadi's profile photowan kirov's profile photoMuhamad Azli's profile photosabki hassan's profile photo
5 comments
 
t.kasih mak lahirkn aku..
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
6
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
7
1
Mohd Khairul Mu'adzim Hashim's profile photoZa Noh's profile photorachmad amad's profile photo
8 comments
Za Noh
 
+Mohd Khairul Mu'adzim Hashim YES. TERIMA KASIH. U TOO :)
 ·  Translate
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
 
Stay Still ! 24/04/2015
Barangkali sekarang.  Aku bukan lagi keutamaan dalam kamu mengubah hidup untuk masa ke depan. There's always a little truth behind every "just kidding".  A little knowledge behind every "I don't know". A little emotion behind every "I don't care". A little ...
 ·  Translate
Barangkali sekarang.  Aku bukan lagi keutamaan dalam kamu mengubah hidup untuk masa ke depan. There's always a little truth behind every "just kidding".  A little knowledge behind every "I don't know". A little emotio...
8
Add a comment...

Za Noh

Shared publicly  - 
 
Parents ! Semoga kita sama-sama peroleh syurga yang Maha Hebat! :')
“ Menelefon mak seperti biasa. Bertanya khabar dan sebagainya. Sehinggalah… "Mak…kakak nak bacakan ayat Quran untuk mak boleh?" "Bacalah, mak nak dengar." Lalu saya bacakan ayat dari surah ‘Abasa, beserta terjemahannya. Bismillah.. Kemudian (ingatlah keadaa...
 ·  Translate
“ Menelefon mak seperti biasa. Bertanya khabar dan sebagainya. Sehinggalah… "Mak…kakak nak bacakan ayat Quran untuk mak boleh?" "Bacalah, mak nak dengar." Lalu saya bacakan ayat dari surah ‘Abasa, beserta terjemahannya. B...
11
ahmad ash's profile photo
 
Cik Puan Za Noh yang baik hati,terima kasih atas artikel yang sangat menyentuh hati,artikel ini dipetik dari pondok bicara akhwat kah?sebab saya cuba cari blognya,tapi tak jumpa 
 ·  Translate
Add a comment...
People
In her circles
973 people
Education
  • Universiti Teknologi Petronas
    present
Basic Information
Gender
Female
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
3 simple word to describe me is simple, easy going and cool.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tanjung Malim, Perak Darul Ridzuan
Contact Information
Home
Email