Profile cover photo
Profile photo
Za Noh
11,993 followers -
3 simple word to describe me is simple, easy going and cool.
3 simple word to describe me is simple, easy going and cool.

11,993 followers
About
Posts

Post has attachment
Kuaters Kediaman 2017 : Happy Mood Ke???
Assalamualaikum wbt. Lama tak menulis isi hati di dalam blog ni. Rasanya dah setahun lamanya. Semuanya sebab belum ada masa yang sesuai nak menaip dalam blog. Walaupun ikutkan hati nak cerita panjang berjela dalam blog. Apa apa pun. Here is my new beginning...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Aku TIADA
B,   Jika aku mati, Kau kucup tak dahi? B,  Jika aku mati, Kau menangis tak disisi? B, Jika aku mati, Sepurnama kemudian kau ada pengganti? B,  Jika aku mati tahun ni, Pakaikan aku pewangi yang wangi. Pewangi yang aku pesan di TESCO, b ingat tak? Sayur yang...
Add a comment...

Post has attachment
I need to find my way back to the start. And Allah selalu memberikan jawapan yang positif untuk itu.
Assalamualaikum Hi semua. How are you? I'm doing fine as long as I've enough sleep. Hehehe, yeah actually not for everyday lah. Hmm, sebenarnya this second years of studying agak messy sikit mungkin sebab datangnya faktor luaran dan dalaman yang 'ter' datan...
Add a comment...

Post has attachment
Recommended Song When Giving Up
Assalamualaikum wbt Lama rasa tak update blog. Rindu segala isi penulisan dan idea yang dulu jadi salah satu minat yang dituntut. Since sekarang dah tamat belajar, perangai pulak makin malas. Haissh macam tak ada disiplini, maka bersawang lah blog ini.  Btw...
Add a comment...

Post has attachment
Be True. Be Honest.
When we believe we can go through all thing alone.  That's mean we are strong.
Add a comment...

Post has attachment
Jangan Menilai Seseorang Dari Rupa Paras, Padahal Hatinya BUSUK!
Assalamualaikum wbt There's always a reason why i end up here. Sama ada tengah emosi, tengah sedih atau tengah marah. And kadang bahagia.  Dulu, masa zaman kanak-kanak ada seorang hamba Allah yang pernah memukulku dengan kayu hanya semata tidak balik makan ...
Add a comment...

Post has attachment
IS HOT, PASSIONATE, LOVE…REAL?
I’m afraid of getting married,” she told me. She, like the countless other women who had approached me, confessed what she thought was unique to her. “I’m constantly told by older married women that I should enjoy my life being single because marriage is a ...
Add a comment...

Post has attachment
Home is where MUMMY is!
“ selamat hari ibu buat ibu-ibu seluruh dunia. bukan harini, bukan semalam, bukan esok, but everyday– mother’s day.   buat bonda, terima kasih buat segalanya. even aku jarang bercerita, jarang bersuara, tapi siapa yang tak sayang mak, bukan? tanpa dia– takd...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded