Profile cover photo
Profile photo
SumoCoders
Geeks coding with <body>
Geeks coding with <body>
About
Posts

Post has attachment
Suzan - Jobstudente & designer: Als studente Devine is deze vakantiejob mijn eerste echte ervaring binnen het werkveld. Tussen al die sumo’s terecht komen is natuurlijk best wel overweldigend, maar al snel werd ik opgenomen in het team. Ijsjes tijdens de pauze en opdrachten aansluitend bij mijn studierichting, wat wil je als jobstudent nog meer?!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Waarom werken bij SumoCoders zo plezant is? Wel ik, Lisa, ben al een drietal maanden in dienst bij SumoCoders en elke dag was al geweldig. De job is uitdagend en de sfeer is top.
Vanaf dag 1 werd ik in de groep opgenomen, waardoor ik me meteen thuis voelde. Je merkt dan ook dat er heel wat gedaan wordt om het teamverband te versterken. Zo poolen & pingpongen we elke middag en af en toe wordt er Pokémon gevangen. Daarbovenop worden we nog regelmatig verwend door een pakje friet, een avondje karting, een BBQ, etc. Voor mij is SumoCoders een TOP-TEAM!!

Krijg je ook zin om deel te nemen aan ons team? Check dan zeker onze website: www.sumocoders.be/vacatures
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ben je een ervaren PHP'er en op zoek naar een toffe job in het gezellige Gent? Check dan zeker onze vacature: http://sumocoders.be/vacatures
Add a comment...

Post has attachment
Geraak je vrijdag niet op je werk door de staking en kan je je thuis maar moeilijk concentreren? SumoCoders maakt wat plaats vrij. Stuur een mailtje naar info@sumocoders.be en kom vrijdag op ons kantoor werken.

Heb je echt genoeg van al die stakingen? Kom dan gewoon dicht bij huis werken, kom bij SumoCoders werken... sumocoders.be/vacatures
Add a comment...

Post has attachment
Geraak je vrijdag niet op je werk wegens de stakingen? Ben je op zoek naar een Gentse werkplaats om je vrijdag door te brengen?
SumoCoders zet vrijdag zijn deuren open en maakt wat plaats vrij. Stuur een mailtje naar info@sumocoders.be en wij verwachten jou!
Add a comment...

Post has attachment
Eergisteren zijn we gaan karten en het was plezant...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded