Profile cover photo
Profile photo
mama salwa
12 followers
12 followers
About
mama's posts

Post has attachment

Post has attachment
Penawar Masalah Sakit Lutut Dan Sendi
Kebiasaanya sakit lutut ni jadi kat orang tua-tua jek kan, tapi zaman sekarang ni dah tak kira tua ke muda ke ramai jek yg ade masalah sakit lutut ni. Lutut kita akan berasa sakit apabila pelincir yg berfungsi untuk melancarkan pergerakan antara sendi-sendi...

Post has attachment
Vitamin E Shaklee!!
Aku adalah seorang pengamal tegar vitamin E Shaklee sejak aku kenal dengan Shaklee setahun yang lalu, memang tak dapat nak dinafikan Vitamin E Shaklee ni adalah antara yang terbaik kerana ia nya telah siap dilengkapi dengan Selenium yang membantu untuk peny...

Post has attachment
Hypoglikemia Pada Bayi
Ada bayi yang baru lahir disahkan mengidap penyaki Hypoglikemia oleh doktor.Apakah penyakit Hypoglikemia ? Hypoglikemia bererti kekurangan gula di dalam darah.Ia salah satu komplikasi yang kerap berlaku pada bayi yang mana  ibu mereka mengidap kencing manis...

Post has attachment
Cerita Pasal Excident
Ni cerita pasal excident hujung bulan lepas yang melibatkan  6 biji kereta dan sebuah lori yang mamai.. Hari kejadian ni pada 28/9/2013, tarikh memang aku ingat sebab masa ni aku ade meeting  dengan rakan-rakan Shaklee aku kat Kubang Kerian..hehehe So kiran...

Post has attachment
Perbezaan Collagen Shaklee Dengan Produk Collagen Lain
Hari ni   adalah   hari   yg sungguh HOT sebab baru tengahari tadi   stok Collagen aku order sampai  , petang ni   dah abis licin..huaa..aku nk buat stok  pas bersalin pun dah  kene order lain ni  gamaknya..takpe kan rezeki tu namanya .hehe Rasanya ramai ya...

Post has attachment
tips semulajaid banyakkan susu badan

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded