Profile

Cover photo
mama salwa
Attended UTM skudai
Lived in perth
12 followers|474,902 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

mama salwa

Shared publicly  - 
 
Vitamin E Shaklee!!
Aku adalah seorang pengamal tegar vitamin E Shaklee sejak aku kenal dengan Shaklee setahun yang lalu, memang tak dapat nak dinafikan Vitamin E Shaklee ni adalah antara yang terbaik kerana ia nya telah siap dilengkapi dengan Selenium yang membantu untuk peny...
 ·  Translate
1
Add a comment...

mama salwa

Shared publicly  - 
 
Cerita Pasal Excident
Ni cerita pasal excident hujung bulan lepas yang melibatkan  6 biji kereta dan sebuah lori yang mamai.. Hari kejadian ni pada 28/9/2013, tarikh memang aku ingat sebab masa ni aku ade meeting  dengan rakan-rakan Shaklee aku kat Kubang Kerian..hehehe So kiran...
 ·  Translate
1
Add a comment...

mama salwa

Shared publicly  - 
 
tips semulajaid banyakkan susu badan
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
12 people
habibol lotfie bin ishak's profile photo
nabila zaremi's profile photo
Sazali Abd Manaf's profile photo
Mohd Asamudin A. Rahman's profile photo
Farah Diana's profile photo
Maria Firdz's profile photo
Azrie Hassan's profile photo
Udeng Karim's profile photo
mohd norhizar Umar's profile photo

mama salwa

Shared publicly  - 
 
Hypoglikemia Pada Bayi
Ada bayi yang baru lahir disahkan mengidap penyaki Hypoglikemia oleh doktor.Apakah penyakit Hypoglikemia ? Hypoglikemia bererti kekurangan gula di dalam darah.Ia salah satu komplikasi yang kerap berlaku pada bayi yang mana  ibu mereka mengidap kencing manis...
 ·  Translate
1
Add a comment...

mama salwa

Shared publicly  - 
 
Perbezaan Collagen Shaklee Dengan Produk Collagen Lain
Hari ni   adalah   hari   yg sungguh HOT sebab baru tengahari tadi   stok Collagen aku order sampai  , petang ni   dah abis licin..huaa..aku nk buat stok  pas bersalin pun dah  kene order lain ni  gamaknya..takpe kan rezeki tu namanya .hehe Rasanya ramai ya...
 ·  Translate
Hari ni adalah hari yg sungguh HOT sebab baru tengahari tadi stok Collagen aku order sampai , petang ni dah abis licin..huaa..aku nk buat stok pas bersalin pun dah kene order lain ni gamaknya..takpe kan rezeki tu namanya .heh...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
12 people
habibol lotfie bin ishak's profile photo
nabila zaremi's profile photo
Sazali Abd Manaf's profile photo
Mohd Asamudin A. Rahman's profile photo
Farah Diana's profile photo
Maria Firdz's profile photo
Azrie Hassan's profile photo
Udeng Karim's profile photo
mohd norhizar Umar's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
perth
Links
Contributor to
Education
  • UTM skudai
    Civil Engineering, 2004 - 2008
Basic Information
Gender
Female
mama salwa's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Kawan ku yg bejaya kurus dengan Set Slimming Shaklee!!
joynhoney.blogspot.com

Dah lama nk cite pasal salah sorang customer merangkap sahabat baik aku yg dah try set slimming shaklee ni..rasa mcm excited sgt bila kwn ak

1st entry!!!
joynhoney.blogspot.com

Assalamualaikum.... wahhh....tak sangka betul lah tibe2 aku ni terrr rajin nak berblogging pulak..huhu..ni lah entry aku yg pertama..rase ma