Profile cover photo
Profile photo
Mariana mat jusoh
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
Rindu CiknaBibirMerah tak?
Assalamualaikum uolls.. Lama tak masuk sini kan.. ciknabibirmerah banyak hapdet kat ig ngan fb je sekarang.. senang kan.. tp kekadang ciknabibirmerah lawat gak blog korang dan baca gak apa yang ada kat blog korang.. So.. nak citer panjang memang takde idea....

Post has attachment
Susu Maaez
Assalamualaikum uolss Hari ni kita kongsi pasal sus ek.. Susu Maaez tersangatlah bagusss dalam membantu penjagaan kulit kita ni haaa. Hari-hari berjemur tengah panas, kulit pun makin lama makin kasar kan? Minum Susu Maaez setiap malam sebelum tidur, bangun ...

Post has attachment
SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION - Glam & Glow
KALAU TAK BETUL, ORANG TAK MENGATA.. SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION - Glam & Glow. . πŸ’•Kelebihan; βœ… Mempunyai SPF35 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV βœ… Menutup cela di wajah seperti parut, jerawat, jeragat dan lain2 dgn sekali sapuan βœ… Menjadikan kulit ...

Post has attachment
Sofieya Beauty Foundation.. Terbaik
Assalamualaikum uolss.. Hari ni kita nak kongsi foundation terbest yang pernah kita pakai.. SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION πŸ’•Kelebihan; βœ… Mempunyai SPF35 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV βœ… Menutup cela di wajah seperti parut, jerawat, jeragat dan lain2...

Post has attachment
Petite giler..
Petite Cherie by Annick Goutal ❀ Girlss kini masanya untuk ubah bau perfume anda. πŸ˜ƒπŸ˜ Fruity fragrance daripada peach dan pear yang sangat wangi di awal waktu, lagi intim bila ada bauan sensual rose musk dipertengahan semburan dan mewah bauan vanilla sebag...

Post has attachment
BERBUKA DENGAN APA?
Assalamualaikum uollss.. tak terlewat kan iolss nak ucap Selamat Berpuasa.. hari ni baru hari ke 5 kan.. kat fb ke.. blog ke.. bersepah orang dok share juadah berbuka.. iolss nak share gak juadah simple iolss.. ini menu semalam.. beriftar berdua je bersama ...

Post has attachment
ADA APA DENGAN AKU?
Assalamualaikum uolss.. Jumaat petang2 ni watper wei? Lelaki semua g solat jumaat.. korang membuta eik? Ke g shopping.. Iolss membuta je wei.. nak shopping bajet dah lari tak sempat kejar.. entah kemana sembunyi entah.. so.. daripada mereput sorg diri.. bai...

Post has attachment
**
Assalamualaikum warohmatullahhiwabarokatuh.. 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾                  UNTUK RENUNGAN PAGI INI... 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 Ini antara kenyataan Dr Azizan. Selamat merenung jangan sekadar termenung tau! 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁?...

Post has attachment
AMALAN BERTANGAS
Assalamualaikum uolss.. Hari ni kita berkongsi sedikit ilmu ek.. Iolls ni bukan apa.. nak uolss yg vouge ni lagi cun luar dalam.. so.. kita baca sama2 ye.. KHASIAT & CARA : BERTANGAS BERTANGAS Sejak 200 tahun lalu masyarakat Melayu mengamalkan bertangas seb...

Post has attachment
NASI GORENG KONJAC MELETOPZ
How to Lose Weight Without Even Trying.. Losing weight takes a lot of sweat and discipline, but even when you're not powering through a treadmill interval workout or counting calories, there are a lot of simple ways to see those pounds melt away. Employ the...
Wait while more posts are being loaded