Profile cover photo
Profile photo
Hendriks Loodgieterservice Eindhoven - Loodgieter Eindhoven
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De herfst- en wintermaanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat de dagen korter beginnen te worden, de temperaturen afnemen en mensen hun dikke truien weer uit de kast halen! Hoe zorgt u ervoor dat u goed voorbereid aan deze periode begint? In dit artikel geeft onze ervaren loodgieter een aantal handige tips die u kunnen helpen de winter door te komen. De herfst- en wintermaanden zijn bijvoorbeeld een ideale periode om uw energieverbruik terug te dringen en aan het eind van het jaar een zakcentje over te houden!
Add a comment...

Post has attachment
Vrijwel alle Nederlanders maken dagelijks gebruik van hun badkamer. De afvoer van de wasbak, douche, het toilet en eventueel het bad hebben dan ook veel te verduren. De kans is dan ook aanwezig dat er vroeg of laat een verstopping in uw badkamer ontstaat. Is het bij u al zo ver? Een loodgieter kan uitkomst bieden.

http://www.deloodgietereindhoven.nl/loodgieter-inschakelen-verstopping-badkamer
Add a comment...

Post has attachment
Het hebben van bevroren leidingen kan ervoor zorgen dat heel uw huis zonder water zit. Verder kan het u ook opzadelen met extra kosten. Wees er daarom niet te laat bij en lees onderstaand artikel! 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded