Profile cover photo
Profile photo
Zoran Puac
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has shared content
Prihvatilišta za životinje su prepuna.
Od javnosti se krije strašna tajna da tamo umiru od gladi, bolesti, usled stresa zbog zatvorenog prostora, loših uslova zivota, jači ugrožavaju slabije.... Horor u 21. veku, horor koga se normalan čovek zgražava.
Najbolji čovekov prijatelj je žrtva čoveka, žrtva pohlepnih direktora prihvatilišta koja kriju zlo iza zidina, javnosti je zabranjen pristup, mada su po zakonu dužni da kao javna preduzeća rade javno.
Ogromna sredstva iz državnog budžeta su meta malverzacije, nesavesnog rada i nenamenskog trošenja. Sredstva namenjena njihovom zbrinjavanju se slivaju u privatne džepove, a oni, nevini umiru od gladi i bolesti..
Gradjani i udruženja su nemoćni da se izbore sa korumpiranim državnim aparatom, jedino nam preostaje da patimo i da pokušavamo da spasimo ova divna stvorenja..... Hiljade njih stradaju, u najgorim mukama.

Molimo vas, ne kupujte udomite

Sterilišite svoje ljubimce, nemojte da podmladak vašeg psa oduzima mogućnost da se spasu oni koji su već rodjeni. Na žalost, populacija pasa i mačaka je toliko porasla da ne postoji toliko gradjana koji bi ih mogli usvojiti i biti odgovorni vlasnici.
.
UDOMI, NE KUPUJ, SPASI JEDAN ŽIVOT.
.
STERILIZACIJOM SVOGA PSA, SPASIĆETE STOTINE DRUGIH
(podmladak vašeg psa, već sledeće godine ima svoj.... piramida brzo raste, za par godina, od jedne jedinke nastaje ogroman broj novih)

SOLIDARNO ZA ŽIVOTINJE, BEOGRAD, NEVLADINA ORGANIZACIJA
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nova diskoteka za klince i kafe za roditelje, Julije Delere 43, Borca.
Posetite nas svakim danom od 08-24h
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded