Profile cover photo
Profile photo
qaseh dalia
1,180 followers -
www.qasehdalia.com
www.qasehdalia.com

1,180 followers
About
Posts

Post has attachment
Skin Valet Bangi | Pakej Facial Yang Berpatutan dan Bagus
Assalamualaikum  Pakej-pakej Facial di Skin Valet Bangi | Sebelum ni aku dah share pengalaman berfacial di Skin Valet Bangi dan aku di suggestkan untuk buat rawatan facial Sakura Glow yang mana sangat sesuai pada kulit wajah yang kusam , kering , tona kulit...
Add a comment...

Post has attachment
Lazz Susu Kambing Versi Omar Hana Menarik Minat Rayyan
Umi .. Nak susu Omar Hana , Umi... Nak susu Omar Hana ! Sejak dah pandai cakap ni , pantang nampak Umi ke dapur , dan bila masa pulak Omar Hana keluarkan susu ? Penangan kartun animasi Omar Hana dalam dunia kanak-kanak memang betul-betul mempengaruhi , pant...
Add a comment...

Post has attachment
Review Althea Pore Puryfing Serum Cleanser
Assalamualaikum  Pore Puryfing Serum Cleanser Review | Bila mula berjinak dalam dunia mekap ni , walaupun hanya mekap biasa dan tak tebal , bila masuk bab pembersihan rasa macam tak best bila hanya menggunakan cleanser biasa . Sesetengah cleanser tidak menc...
Add a comment...

Post has attachment
Review Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea
Assalamualaikum ,  Review Stay Fresh Body Sparkling Mist By Titi Kamal x Althea | Today i wanna wish congrats Althea sebab ini adalah kolaborasi pertama Althea bersama artis , TITI KAMAL dari Indonesia yang juga merupakan pelakon dan ikon fesyen kecantikan ...
Add a comment...

Post has attachment
BuyandShip Malaysia | Servis Penghantaran Antarabangsa Yang Murah , Cepat dan Selamat
Assalamualaikum  Hai korang , pernah tak korang teringin nak beli barangan dari luar negara ? Mungkin dah survey sebab kebanyakan barang di luar negara ni memang takde di Malaysia , tapi tiba-tiba tak jadi beli atau putus nafsu shopping bila tengok harga un...
Add a comment...

Post has attachment
Cosmoderm Manjakani Hygiene Wash | Pentingnya Penjagaan Bahagian Intim !
Assalamualaikum  Holla girls ~ penting tak penjagaan dalaman bagi korang ? Bagi yang masih belum berkahwin atau bersalin jangan pernah rasa penjagaan dalaman tak penting , sebab aku ada baca , sesetengah wanita beranggapan tak perlu pun basuh / jaga dalaman...
Add a comment...

Post has attachment
Should You Invest In Landed Properties or Apartments
Let's say for the record you have half a million ringgit to spend on the hottest location in Malaysia — Penang property with the intent to buy. Which is the better buy- a landed property or a ppa1m ? Now, let's say that both choices are located in the same ...
Add a comment...

Post has attachment
Soopong Review | Makanan Korea Yang Sedap Ke???
Holla ! ann Masih dalam misi mencuba segala makanan Korea di Malaysia haha , Soopong antara list yang aku nak pergi , so far baru 3 restaurant Korea yang aku cuba , Kfry Urban , Mr.Dakgalbi (belum buat entry lagi) , dan paling latest adalah Soopong . Sebena...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat datang 2019
Assalamualaikum semua ~ Lambat 8 hari wish new year dalam blog , azam konon nak update setiap hari dah ke laut ~ eh ape ni ! hahaha ampun kan daku  Jadi , aku  nak wish selamat tahun baru 2019 buat semua , terima kasih pada yang masih lagi sudi menjadi kawa...
Selamat datang 2019
Selamat datang 2019
qasehdalia.com
Add a comment...

Post has attachment
Gold Nano CC Cream Hansaegee Nature | Makin Hari Makin Jatuh Cinta
Assalamualaikum  Hye korang , ingat tak sebelum ni aku ada share tentang Gold Nano CC Cream dari Hansaegee Nature , boleh baca di SINI . Kali ni nak share lagi sebab benda bagus kan kena share banyak-banyak kali sampai korang terpengaruh heh heh , tapi seri...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded