Profile cover photo
Profile photo
qaseh dalia
1,178 followers -
www.qasehdalia.com
www.qasehdalia.com

1,178 followers
About
Posts

Post has attachment
Kula Cakes Kuantan by Lila Wadi | Sedap Ke ?
Assalamualaikum semua , lama tak berfood review so lets start again ~ yeahh , heheh rindu ke ? hari tu kan aku ada Family Day Kbba di Cherating , selepas semua selesai kena pergi hospital melawat mak mentua sakit (mohon doakan untuk mak mertua aku ye , semo...

Post has attachment
Suka Makan Rojak Kat Sini !
Holla ! Assalamualaikum uols ... hurm aku tengah dengar lagu korea apa benda ni , sejak bila playlist lagu aku penuh dengan lagu korea ni ~ duh ! semoga Rayyan membesar bukan dalam persekitaran yang KPOP . Ok back to topic please ~ bila aku terdampar di tem...

Post has attachment
Kebaikan Shatavari Himalaya |Punca Rayyan Tolak Susu Formula?
Maafkan Umi Sayang ~  Terus terang aku cakap , aku menyusukan Rayyan sepenuhnya bukan dalam jangka masa yang lama seperti orang lain , sedih ? of course sedih sebab tak dapat menyusu sepenuhnya hingga 2 tahun .. tapi journey of breastfeeding setiap mummy ta...

Post has attachment
It's My Lip Crayon [Althea] Review | Pink Or Nude ?
Holla guys ! come back with another beauty review ~  So ! Hari ni aku nak share my favourite lip crayon by Althea , suka gila dengan tekstur yang di dapati dalam lip crayon ni , seingat aku beli this lip crayon bulan June , so dah 3 bulan sebati di bibir mu...

Post has attachment
Dashing Anytime EDT Pocket | Khas Untuk Lelaki Maskulin !
Dashing Anytime EDT | Teringat hadiah hantaran kahwin untuk suami , aku bagi set dashing untuk dia sebab aku suka bauan perfume dari Dashing ni , bau dia keras tapi tak peningkan kepala .. memang boleh bergetar tulang rusuk bila bau perfume Dashing ni hahah...

Post has attachment
Rayyan makin kurus ? Umi tak bagi makan ke !
Assalamualaikum , rasa macam dah lama Umi tak cerita pasal awak , Rayyan dalam blog Umi , hehe maafkan Umi sebab agak pemalas untuk bercerita .. now anak Umi dah 1 Tahun 7 Bulan , fuh lagi 5 bulan dah nak masuk 2 tahun .. kenapa cepat sangat mendewasakan di...

Post has attachment
Nivea Protect & Care Deodorant | Perlindungan Berpanjangan Sehingga 48 Jam !
Holla !  Hai everyone , hari ni aku nak share kat korang semua tentang produk baru Nivea , iaitu Nivea Protect & Care Deodorant .. deodoran ni memang wajib ada bagi setiap orang , ada ke yang tak pakai deodoran ? erghhh please lah walaupun badan korang tak ...

Post has attachment
Zing+ Detergent Film | Hilangkan Kesan Daki Degil pada Pakaian
Hai semua , hari tu aku ada upload Zing+ Detergent Film ni di Facebook dan suruh kawan-kawan di Facebook teka apakah ini , lepas tu ada lah yang teka wet tissue , face mask , name card , sampul duit pun ada hihi kalau aku yang tak tahu pun mungkin akan teka...

Post has attachment
The Legend Resort Cherating Review | Penginapan Best di Cherating
Assalamualaikum uols , minggu ni pulun qaseh buat entry tentang Legend Resort Cherating , semua dah qaseh kongsikan dalam entry-entry sebelum ni .. kali ni qaseh nak review apa yang best di sini , bilik dia ok tak ? kemudahan apa yang ada kat sini ? aktivit...

Post has attachment
Aktiviti Menarik di Legend Resort Cherating | Family Day KBBA
Assalamualaikum , hiyarghhhhh menggeliat badan sikit nasib baik tak terlajak tidur selepas mengharungi Sungai Cherating melihat kelip-kelip semalam , bangun pagi selak langsir lepak beranda jap ralit pulak tengok pemandangan pantai , eh ! tak boleh buang ma...
Wait while more posts are being loaded