Profile cover photo
Profile photo
Mrs Dee
120 followers -
simple housewife in loveable marriage
simple housewife in loveable marriage

120 followers
About
Posts

Post has attachment
Rahmat 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.. Lama sangat tinggalkan blog ni. Semenjak dah melahirkan anak sulung kami yang sekarang ni dah masuk 5 bulan lebih dah. Baru rasa nak update blog. Sebenarnya masa tak mengizinkan sgt nak type2 entri ni maklumla si keci...
Rahmat 2017
Rahmat 2017
orkidros.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Peristiwa di akhir kehamilan
Assalamualaikum dan salam takziah pada rakyat sarawak khusunya krn telah kehilangan pemimpin pertama mereka kelmarin. Nampaknya ini entri pertama saya pada tahun 2017 ni. Almaklum lama tak 'mengentri' ni bukan apa, melayan keadaan diri yang 1st time mengand...
Peristiwa di akhir kehamilan
Peristiwa di akhir kehamilan
orkidros.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Diari Kehamilanku : Sah Diabetis Gestasi @ GDM
Assalamualaikum dan salam sejahtera u olls. Akhir2 ni susah betul mo cari semangat untuk berblog. Bukantak buka langsung blog tapi just blogwalking ja n google2 apa yang patut. Tapi nak type entri baru amatlah susah. Susah sebabnya kadang2 tiada idea dan se...
Add a comment...

Post has attachment
Diari Kehamilanku : Jerawat Bermaharajalela
ihsan google Assalamualaikum readers..ada readers ka blog suam2 kuku aku ni,,hehe,,takpa janji ada yang limpas2 kata org sabah (lalu lalang) kira okayla tu kot. Nak share sikit pengalaman aku mengandungkan our first baby ni Alhamdulillah so far okay, but 1 ...
Add a comment...

Post has attachment
Tanam Daun Sup Sendiri
Assalamualaikum bloggers. Rasa terpanggil hari ni nak kongsi tentang tanaman herba saya. Daun sup siapa yang tak kenal? Angkat jari,hehe..mesti ramai yang kenal benar dengan daun atau tumbuhan herba yang sangat popular ni kan. Tapi jangan terkeliru dengan d...
Tanam Daun Sup Sendiri
Tanam Daun Sup Sendiri
orkidros.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Idea Hias Rumah Ala Arab atau gaya Islamik
Assalamualaikum dan salam jumaat penghulu segala hari. Berpagi-pagian terutama di hari jumaat kata ustaz inshaAllah murah rezeki. Semoga kita semua dimurahkan rezeki hari ni dan hari seterusnya. Hari ni nak kongsi idea deko ruang dalam rumah kita gaya arab ...
Add a comment...

Post has attachment
Idea Hias Rumah Ala Arab atau gaya Islamik
Assalamualaikum dan salam jumaat penghulu segala hari. Berpagi-pagian terutama di hari jumaat kata ustaz inshaAllah murah rezeki. Semoga kita semua dimurahkan rezeki hari ni dan hari seterusnya. Hari ni nak kongsi idea deko ruang dalam rumah kita gaya arab ...
Add a comment...

Post has attachment
1 September 2016
Assalamualaikum dan semoga sihat sejahtera semuanya. Berbulan tak update blog. Baru harini ada kekuatan dan kerajinan. Rajin blogwalking jak n gugel2 info yang diperlukan. Alhamdulillah dah masuk 4 bulan kandungan ni rasa mual dan pening tu tak ada lagi so ...
Add a comment...

Post has attachment
Idea Susun Atur Barang Dalam Kabinet Dapur
Assalamualaikum dan salam jumaat semua, mungkin ramai antara kita kadangkala nak susun barang-barang dalam kabinet dapur tapi tiada idea. Okay mungkin ini boleh bangkitkan idea anda... Lepas ni tau dah mo buat apakan? Jom mengemas... Gambar sumber dari http...
Add a comment...

Post has attachment
Mrs Dee commented on a post on Blogger.
tahniah yy,,doakan saya juga akan jadi spt yy sautu hari nnt,,,aminnn,,smoga yy dpermudahkan segalanya..
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded