Profile cover photo
Profile photo
nazura arifin
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Lexis, Port Dickson
Hi.. Assalamualikum.. Huh lamanye xberblog.. Rindu gak kadang2 nak menaip..  Lately memang sangat malas nak buat ape. Xtau nape. Maybe dah mind set - next year. Sume bende nak buat ape2 mesti cakap next year la start. Huhuhu. Harap2 betul la next year buat ...
Lexis, Port Dickson
Lexis, Port Dickson
juwanaarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hokkaido, Japan - Company Trip
Assalamualikum sume.  Lama sgt x update blog. Maybe dah tua. ;P Ape kene mengena tapi semakin kita dewasa semakin kita rase banyak yg tak penting.  Hope insan yg kat Johor tu terubat rindu. ;P   Last 3 weeks berkesempatan bercuti ke Hokkaido, Japan - Compan...
Hokkaido, Japan - Company Trip
Hokkaido, Japan - Company Trip
juwanaarissa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kebahagiaan
Assalamualaikum.  Tertanya2 di manakah kebahagiaan.  Mencari2.  Setiap dari kita pasti inginkan kebahagiaan tapi kita selalu tidak pasti. Kita mencarinya hingga ke hujung dunia. Tanpa kita sedari, kebahagiaan itu tidak kemana mana. Ia tidak perlu dicari ker...
Add a comment...

Post has attachment
Philea Resort & Spa Melaka
(sumber mr. google)  Assalamualaikum B..  ;* (sumber mr. google)  Sekarang senjak menjak En. Azam bzzzzz ngn keje.. Betul perancangan Allah memang terbaik.. Kadang2 kita rase bila kita selalu berjauhan rase xbest tapi sebenarnya segalanya yg Tuhan tentukan ...
Philea Resort & Spa Melaka
Philea Resort & Spa Melaka
juwanaarissa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Philea Resort & Spa Melaka
Assalamualaikum B..  ;* Sekarang senjak menjak En. Azam bzzzzz ngn keje.. Betul perancangan Allah memang terbaik.. Kadang2 kita rase bila kita selalu berjauhan rase xbest tapi sebenarnya segalanya yg Tuhan tentukan sebenarnya sudah terbaik.. Bukan sahaja te...
Philea Resort & Spa Melaka
Philea Resort & Spa Melaka
juwanaarissa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Lepas Rindu.. Short Story..
Assalamualaikum B.. Assalamualaikum semua yg sudi baca blog..  How r u.. Lamanya xberblog. Terlalu bz dengan kerja n life. Arini ada masa nak terjah blog2 n sempat nak update blog sendiri juga.  Lepas rindu. :) 23 August aritu birthday my sis "Manis".  "Hap...
Lepas Rindu.. Short Story..
Lepas Rindu.. Short Story..
juwanaarissa.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Milik Mu
Jumaat terjah lagi.  Seminggu yg lalu terlalu cepat berlalu. Bukan hanya seminggu tapi 33 tahun yang lalu juga terlalu singkat. Segalanya bagai sekelip mata. Hari ini kita masih dapat bernafas, esok lusa belum tentu lagi. Segalanya untuk mematangkan kita.  ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Buat Semua
Assalamualaikum..  Lamenye xjenguk blog kesayangan.. Masih xterlambat nak ucapkan..   "Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua"..  Faktor usia n hubby dah ada di Malaysia buat I jarang jenguk blog. Kebetulan hari ini terbuka blog bersawang nie. Bi...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Mother's Day
Assalamualaikum B.. Hi semua yg sudi bace blog yg hidup segan bla bla nie..  Ramai juga yg menyambut hari ibuuu.. Bagusssss2! Even wish pun da cukup sebenarnye.. Ade yg cakap bagus sambut n ade gak yg cakap xperlu sambut.. For me, it's good.. Yg cakap tiap2...
Happy Mother's Day
Happy Mother's Day
juwanaarissa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
My April
Assalamualaikum B.. Lamenye xberblog. Ade yg rindu x. Hehehe. Ayat mcm diva. Poyosss adela Nazura wei. Nak berblog tapi sume dah di luah direct kat U my Mr. Azam. Arini rase mcm nak call je borak2 ngn U tapi  tau u bz.  Masuk bulan April nie bermakne da 15 ...
My April
My April
juwanaarissa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded