Profile cover photo
Profile photo
Akesh Dibut
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
**
Apa yang masih belum kau tahu? Apa yang masih aku belum tahu... banyak lagi. Bukan aku tidak pernah bertanya  tetapi aku mula  merasai menyampah bertanya kepada mereka yang bijak pandai kerana sikap mereka. Ya, jika tikdak tahu bertanya dan jangan buat kepu...

Post has attachment
**
                                Jangan Tinggalkan Aku..                                   Aku mengaku salah tersepak pipi dia sebab dia dia mula
bertindak ganas, marah2 bertekak dalam kereta. Dia pukul kat kepala dahi aku,
mesti la ade reaksi tindak balas… ...

Post has attachment
**
Selamat Hari Raya.. Syukur kehadratNYA, aku masih hidup untuk menyambut hari raya kali ini dan tidak lupa juga aku dapat menahan godaan sepanjang bulan puasa. Sekurang2nya ia lebih baik daripada puasaku yang sebelum.. Aku berjaya untuk avoid makan twisties,...

Post has attachment
**
Sedang aku menunggu panggilan masuk, diriku dikejutkan dengan mesej tiba di 019xx. Belum lagi tanganku bergerak mengambil untuk membaca masuk satu lagi. Aku biar seketika sebagai memberi laluan untuk syak wasangka hilang, pergi daripada pemikiranku. Tersent...

Post has attachment
where it lead..
Everytime aku nak blog je, idea idea tadi yang mencurah curah semuanya hilang entah kemana. Bagaikan air yang dicurahkan di daun keladi, mengalir tanpa satu pun tinggal melekat pada daun..Otakku kembali kosong, putih umpama kertas A4 yang belom dicoretkan d...

Post has attachment
**
Seperti biasa tahun baru ada sahaja azam baru. Tidak terkecuali buatku, beberapa azam tersedia menunggu aku melangkah ke tahun baru. Sebulan sebelum tahun baru aku berjinak-jinak dengan azam yang kecil sebagai permulaan agar diriku tidak terkejut akan perub...

Post has attachment
**
Kenapa Wanita Suka Merajuk Isu Cinta     Apa yang menyebabkan wanita suka merajuk? Hasil dari kajian, jawapan nya ialah: (Bagi soalan ini ditujukan kepada responden wanita yang berada dalam kategori umur 25 – 45 tahun yang sudah berumahtangga dan masih buja...

Post has attachment
**
10 Cara Wanita Membuatkan Lelaki Bernafsu Variasi   93 Comments     Godaan. Ia bagai suatu permainan ‘dikejar dan mengejar’. Tetapi adakah ia tertakluk kepada kaum lelaki sahaja untuk menggoda wanita yang diminatinya? Apakah yang perlu dilakukan oleh seoran...

Post has attachment
**
Hah ??!! Dia bertunang? Ade yang
dah masuk meminang. First of all tahniah la.. Selamat berbahagia. Masalahnye aku
kat sini dah macam xkeruan,  mood kerja
jatuh, selera makan trus takde, kepala pening. Nak focus kerja pun tak boleh. Macam
xboleh nak terima j...

dizzy n tired
Wait while more posts are being loaded