Profile cover photo
Profile photo
husnina johari
About
Posts

Post has attachment
Kelas Tafaquh MSI
Assalamualaikum:) Alhamdulillah hari nie diberi kesempatan utk berkongsi serba sedikit apa yang niena and kawan2 yang bersama ke kelas tafaquh tadi. Ok, sebagai permulaan. nina intro sikit yep maybe ada yang belum tau. Kat UTM nie, masjid kita (MSI) sgt akt...
Kelas Tafaquh MSI
Kelas Tafaquh MSI
nurhusniena.blogspot.com

Post has attachment
Universal Studio Singapore (USS)
Assalamualaikum:) Hai semua. Dah lama sesangat rasanya xupdated new entry kat sini. Maklumlah dah final year kan (acah je mcm busy sgt.haha) But tetiba excited plak kan nk updated something kt sini. Maybe sbb xsabar nak share pengalaman di uss kot. Actually...

Post has attachment
Rutin Budak PraktikalšŸ™‡
Assalamualaikum semuaā¤ dah lama betul rasanya tak menulis. So harini nina nk kongsi la sikit pengalaman LI walaupun xda la banyak sgt..hehe ok. first sekali bila nak intern mestilah kita akan pilih company and tmpt yg kita nak intern kan? mcm qeja jgk.. mst...

Post has attachment
SALAM RAMADHAN:)
Assalamualaikum semua. dah lama betul tak menulis. disebabkan harini merupakan first ramadhan. and naseb baik pulak quota wifi yang dah habis untuk bulan ni tetiba boleh guna lagi. mungkin quota ni ikut bulan islam kot..haha.. by the why, sebelum tu niena n...
SALAM RAMADHAN:)
SALAM RAMADHAN:)
nurhusniena.blogspot.com

Post has attachment
TRAVEL : Ke Korea Ke Kita
Assalamualaikum:) Dah seminggu berlalu, tapi hati ni masih ada lah serpihanya tertinggal di Korea..hehe disebabkan suasana disana sangat menyenangkan.. tambahan pulak, musim winter time tu... So harini sis nak kongsilah serba sikit pengalaman sis sepanjang ...
TRAVEL : Ke Korea Ke Kita
TRAVEL : Ke Korea Ke Kita
nurhusniena.blogspot.my

Post has attachment
REORENTASI YTN WITH KUISCELL & LEMBAH AZWEN
Assalamualaikum.. Alhamdulillah sekali lagi diberi kesempatan untuk kongsi something new di blog ni.. Orentasi kali ni lain sikit.. sebab selalunya orentasi xsampai 5hari.. tetiba kali ni, 5hari 4malam.. di 2 tempat pulak tu.. indoor and outdoor.. best seye...

Post has attachment
Q PULANG KE KAMPUNG HALAMAN
Assalamualaikum:) Alhamdulillah akhirnya
sampai juga ke kampung jelang padi untuk cuti sem kali niā€¦ Walaupun cuti kali ni
amatlah pendek disebabkan terlalu banyak aktiviti musim cuti kali ni, tapi
alhamdulillah sempat luangkan masa yang sedikit ni dengan fa...

Post has attachment
QURSUS PENGURUSAN HEMA UTM (PAHANG)
Assalamualaikum sekali lagi
diberi kesempatan untuk updated pengalaman yang aku dapat di Rompin Beach
Resort, Pahang baru-baru ni. Alhamdulillahā€¦ Trip kali ni bukanlah dalam
perancangan aku, disebabkan cuti aku terlalu padat.. tetapi disebabkan trip ni
diwa...

Post has attachment
Persediaan nak Jalan-jalan
Assalamualaikum semua:) Alhamdulillah selamat sampai ke utm petang tadi.. walaupun penat sikit, tapi excited jugak nak hupdate blog nih..haha But, rasanya sempat updated sikit ja sebabnya ada keja lain pulak lepas isyak japgi.. Just nak kongsi serba sikit p...

Post has attachment
Paper Sindrome (LPS)
Assalamualaikum :) Alhamdulillah, sekali lagi tergatal tangan ni untuk tulis something hari ni.. walaupun esok ada last final paper untuk this semester... (hoorayy).. hahaha... dah lama menunggu saat ni... Bila terkena virus LPS ni, aku ada la feel certain ...
Paper Sindrome (LPS)
Paper Sindrome (LPS)
nurhusniena.blogspot.my
Wait while more posts are being loaded