Profile cover photo
Profile photo
Nur Dalila
40 followers -
Always smile in life even have a big problem =)
Always smile in life even have a big problem =)

40 followers
About
Posts

Post has attachment
Rindu Di Jiwa
Mengapa sukar ku luahkan rasa yang lama ku pendamkan Sesungguhnya kau yang aku sayang Ku ingin kau pun turut merasakan Tak pernah sekali ku ingini semua kan berakhir begini Sesungguhnya aku menyesali Tak terluahkan rasa dalam hati Kini tiada lagi cara untuk...

Post has attachment
10 Disember 2017
Assalamualaikum... Dah lama tak update blog.. dah bertahun tinggalkan blogger ni.. sepanjang tahun 2017 ni bermacam ujian dan dugaan yang aku lalui.. tapi hati dan jiwa aku masih kental untuk teruskan perjalanan hidup dan lalui semua ni.. lagi lagi bila mel...

Post has attachment
**
Hai, assalamualaikum semua =)   Hari ni Ila kerja. Jadi kat office hari ni Ila pun tak ada kerja sangat. Bukan tak ada kerja sangat, memang tak ada kerja langsung pun. Jadi untuk menghilangkan rasa bosan bolehlah Ila edit blog apa yang patut. Buat sementara...

Post has attachment
Setahun kemudian...
Hai, assalamualaikum.   Tak sangka dah setahun dah berlalu. Dah berhabuk dah blog Ila ini. Ila pon tak tahu nak update apa kat blog ini. Tak ada cerita apa yang menarik pon untuk Ila kongsikan kat blog ini. Memandangkan blog Ila ini dah macam bersepah, Ila ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hai, assalamualaikum =) Ila memerlukan orang dengan segera..

Post has attachment
IKLAN JAWATAN KOSONG
Hai, assalamualaikum =) Di sini, Ila ingin menawarkan jawatan kosong pada orang yang ingin membuat kerja sambilan atau sepenuh masa. Ila memerlukan orang di merata tempat. Tidak kira dimana ANDA berada. Jika ada yang berminat dan ingin mengetahui lebih lanj...

Post has attachment
MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah
klik banner

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded