Profile cover photo
Profile photo
Norhazrina Abdul Hamid
60 followers
60 followers
About
Norhazrina Abdul Hamid's posts

Post has attachment
Rainbow Marble Cake
As Salam all, Dah lama tak bersiaran. Sebelum tu nak wish selamat menunaikan ibadah puasa ya kawan-kawan sekalian. Semoga Ramadhan kali ni lebih diberkati dan sy doakan korang semua dapat melaksanakan ibadah puasa dengan sempurna. Ok back to the topic, sapa...

Post has attachment

Post has attachment
Current Updates
Assalamualaikum, Gigih nak update jugak kejap walaupun busy. Apa khabar semua? ada orang tak ni? muehehehe. Dah lama sangat menghilang dalam ni sebab dah lebih aktif kat Facebook dan IG. Kawan2 blogger pun ramai dah jadi friend kt sana so malas pulak rasa n...

Post has attachment

Post has attachment
Diari Dapur : Carrot Walnut Cake with Cream Cheese Frosting
Assalamualaikum semua. Last update blog ni bulan Ogos. lama betul tak update. jangan kata update, nak baca blog orang lain pun tak menyempat. patutla tak dak sapa menyinggah. dah sepi sendu blog ni. kikiki. Okelah malas nak taip sangat. nak share resipi Car...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Diari Dapur : Easy Bake Chocolate Swirl Cheese Cake
Assalamualaikum, Wow lama betul tak berupdate. Hihi sorry. Harini baru mood datang. Sikit jela tapi. Dah alang-alang ada mood kena up jugak ler satu entry. Since dah ada oven, husband request buat cheese cake yang dibakar. sebelum ni asyik No Bake Cheese Ca...

Post has attachment
Diari Dapur : Shepherd's Pie Mudah dan Sedap
Assalamualaikum, Lama tak bersiaran. Time bulan puasa ni bukan sahaja penat bercakap, nak taip entry kat blog pun tak larat. over kan? Masa sebelum puasa haritu husband baik hati dah hadiahkan oven sebijik. happy la jugak. happy sebab boleh baking. I love b...

Post has attachment
Rezeki Harini dan Promo HaniKira Babies & Kids Galore
Assalamualaikum, Terkejut harini tetiba dapat pm dari Arni Yusnita Ahmad . Katanya sy pemenang giveaway yang sy masuk. Bila dapat pm tu, macam blur kejap. Bila masa masuk giveaway ni? tak dapat nak recall langsung. So masuk balik blog Arni Yusnita, rupanya ...
Wait while more posts are being loaded