Profile cover photo
Profile photo
Al Goldstar / Al Homeservice Alanya
4 followers
4 followers
About
Posts

VIGTIGT - VIGTIGT - VIGTIGT -VIGTIGT

Har DU/I opsyn/tjek af din feriebolig når du IKKE er her?

Sidste vinter oplevede vi i Alanya gevaldige regnbyger, som er normal i vinterperioden, men som desværre også medførte mange vandskader i private boliger.
Hvem holder øje med din bolig når du ikke er her? Hos AL Homeservice tager vi os allerede af eftersyn/opsyn af mange boliger i Alanya området. Skal vi også kigge efter din, når du ikke er her? Vi tager selvfølgelig direkte kontakt til dig, hvis der er nogle uregelmæssigheder i din bolig og sikrer at at en evt. skade bliver udbedret.

Kontakt os på info@al-hs.dk, DK nr. +45 5038 6898 eller TR nr. +90 536 775 29 94 eller kig forbi kontoret for at høre om dine muligheder for pasning af din bolig.

DEL GERNE, SÅ VI KAN HJÆLPE SÅ MANGE SOM MULIGT!
AL Homeservice / AL Goldstar
Add a comment...

---------------------------OBS!-----------------------------

Ændrede åbningstider hos AL Homeservice.

Fra d. 30/10-2017 har vi åbent i følgende tidsum:
Hverdage: kl. 9.30-17.00
Lørdag: kl. 9.30-15.00
Søndag: Lukket

Husk desuden at vi altid kan kontaktes via mail eller tlf.: info@al-hs.dk, mobil DK +45 5038 6898, mobil TR +90 536 775 29 94
AL Homeservice / AL Goldstar
Add a comment...

Post has attachment
SÆLGES: Lejlighed 2+1 ca. 95 m2

Lejligheden er beliggende på 1. etage, 700 m fra Kleopatrastranden.

Meget flot og velholdt, står som ny. Køkken / stue, 2 soveværelser med skabe, 2 toiletter, 1 bad, stor altan med sol hele dagen, lille altan med morgensol, lukket kælderrum, stort pool område, stort haveanlæg.

Denne meget flotte og velholdte lejlighed sælges komplet med meget flotte møbler og hvidevarer som den er nu.

Se mere på www.alanyagoldstar.com - ref. nr. GS-6400

Pris 65.000 Euro

For yderligere oplysninger, kontakt venligst AL Homeservice på info@al-hs.dk Mobil DK +45 5038 6898 Mobil TR +90 536 775 29 94
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
31/10/2017
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
På vores FB-side www.facebook.com/alhomeservice, kører vi lige nu en rigtig spændende konkurrence, hvor du sammen med 5 af dine nærmeste kan vinde uges gratis ophold. Skynd dig ind på vores FB-side, for at være med i konkurrencen, konkurrencen kører indtil 31/10-17.

Photo
Add a comment...

Post has attachment
Se dansk tv i Alanya-området!

Ønsker du at se dansk tv i din bolig i Alanya og omegn, kan AL Homeservice hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvad enten du ønsker VPN-tv eller IP-tv.

Med en VPN forbindelse, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP. Med VPN-tv er det blandt andet muligt at se dansk web-tv på DR eller TV2´s hjemmeside eller streame tv via HBO Nordic eller Netflix.

Med IP-tv får du en pakke med mere end 100 forskellige danske, svenske og norske kanaler, heriblandt mere end 30 danske kanaler såsom DR1, DR2, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3, Kanal 4+5, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, Eurosport DK og mange flere. Det er muligt at bestille IP-tv for en måned af gangen.

For at få IP-tv og/eller VPN-tv i din bolig, kræver det du har en internetforbindelse, hvilket vi hos AL Home service også kan være behjælpelige med.

For yderligere oplysninger kontakt AL Homeservice.
info@al-hs.dk Mobil DK +45 5038 6898 Mobil TR +90 536 775 29 94
Photo
Add a comment...

Står vand og el i eget navn?

Hos AL Home service er vi dagligt i kontakt med mange glade boligejere i Alanya og omegn, desværre oplever vi ofte at el og vand ikke står registreret korrekt i den nuværende ejers navn.

Har du tjekket din seneste vand og el regning om navnet er korrekt? Hvis ikke, er det vigtigt at du får styr på det – ellers risikerer du at der bliver at lukket af for vand og el.

Lad AL Home service hjælpe dig med at blive registreret korrekt, kontakt os via info@al-hs.dk, DK nr. +45 5038 6898 eller TR nr. +90 536 775 29 94.

AL Homeservice / AL Goldstar
Add a comment...

Post has attachment
Billeje i Alanya

Tyrkiet er et stort og fascinerende land, der byder på mange både kulturelle og historiske oplevelser. Ulempen er dog at der er rigtig mange seværdigheder der er svære at komme til uden en bil, taxa eller anden arrangeret tur.

Fordelen ved at leje en bil er at det giver noget mere frihed, man kan køre som det passer en, man behøver ikke vente på andre og man kan holde de pauser man vil undervejs.

Ønsker du/I i løbet af din/jeres ferie at leje en bil, så kan vi hos AL Goldstar / AL Homeservice også være behjælpelige med det, priserne starter ved 25 Euro pr. dag alt afhængig af biltype, model, årgang og hvor lang tid bilen lejes.

Ønsker du at bestille en bil til din ferie, kan den bestilles på info@al-hs.dk, Mobil DK +45 5038 6898 Mobil TR +90 536 775 29 94 eller kontakt os via privatbesked på Facebook.

AL Home service / AL Goldstar
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Akut brug en håndværker?

Er uheldet ude og har du akut brug for en håndværker? Eller har du brug for hjælp med enten små eller større håndværksopgaver, og vil du gerne være sikker på at arbejdet bliver ordentligt udført?

Det kan være svært at overskue hvem man skal gå til, men her kan AL Home service hjælpe dig.

Hos AL home service har vi et effektivt håndværkerteam tilknyttet vores kontorer og her er ingen opgave for lille eller stor. Vores håndværkerteam står klar uanset om du har brug for em tømrer, maler, vvs´er eller en helt fjerde – vi gør os desuden rigtig meget i renovering, ombygning og tilbygning.

På kontoret taler vi både dansk, engelsk og tyrkisk, og vi sørger for at du får udført arbejdet præcis som du ønsker.

Kontakt AL Home service allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os via info@al-hs.dk, DK nr. +45 5038 6898, TR nr. +90 536 775 29 94 eller kig forbi kontoret.

AL Home service / AL Goldstar
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Rengøring af din feriebolig?!

Det er surt at bruge den første dag af ferien på at gøre rent i ferieboligen. Hos Al Home service Alanya gør vi det nemt for dig at have feriebolig i Alanya. Bestil rengøring hjemmefra og så sørger vi for at din/jeres lejlighed er tiptop ved ankomst, så I kan fokusere på at nyde ferien fra dag 1.

Ønsker du at bestille rengøring, så kontakt AL Homeservice.

info@al-hs.dk Mobil DK +45 5038 6898 Mobil TR +90 536 775 29 94 eller kontakt os via privatbesked her på Facebook.

AL Home service / AL Goldstar
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded