Profile cover photo
Profile photo
Laboratori Emergencies Urbanes
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
L’activitat “El mercat dels sentits…el sentit del mercat” s’emmarca dins del projecte De l’escola al mercat: estructures nòmades somato sensorials una proposta promoguda per l’associacio LEMUR que té per objectiu la reflexió compartida i construcció col·lectiva de l’entorn de la fàbrica de Fabra i Coats que s’insereix en el marc del projecte Cohabitar-entre, com a part de l’espai Connector.
Add a comment...

Post has attachment
La meva mà oberta mesura al voltant de 20 cm. Porto els ulls a la palma de la mà, activo tota la seva pell. Quina mida necessito per ficar el braç fins al colze? Quina mida per posar el nas en un racó olorós? A Lemur aprenem mitjançant la pràctica… Estem preparant les caixes dels sentits per la propera perfomance al Mercat de Sant Andreu de Palomar.
Add a comment...

Post has attachment
We can't stand of sharing some photos from the internal work session that we developed last Saturday in Eòlia Escola Superior d'Art Dramàtic​ with part of the LEMUR's team.

Preparing the future dynamics for Can Fabra school
#CohabitarEntre #design #workinprogess #team
PhotoPhotoPhotoPhoto
18/1/17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Do the spaces at school and the public spaces in the neighborhoods satisfy the integral well-being of the inhabitants, adults and children?
If you're interested, follow our new project developed in the Framework of #CohabitarEntre-

Add a comment...
Wait while more posts are being loaded