Profile cover photo
Profile photo
Synevovet
103 followers -
Din dragoste penru prietenii necuvantatori!
Din dragoste penru prietenii necuvantatori!

103 followers
About
Posts

Post has attachment
#Alergia la #AnimaleleDeCompanie poate fi diagnosticata prin demonstrarea reactiei imune exagerate la anumite substante din mediu, denumite #alergeni. Astfel exista doua abordari in testarea alergologica: testele in #vivo şi testele in #vitro.
Testele in vivo presupun inocularea alergenilor in pielea #animalului. La #caine si #pisica aceasta inoculare se face intradermic, de aici si denumirea de teste intradermice.
Testele in vitro presupun recoltarea si analiza unei probe de ser sau sange, in functie de testul solicitat.
Datorita aparaturii de ultima generatie, aceste teste se pot efectua la laboratorul Synevovet. Pentru mai multe informatii accesati link-ul alaturat http://bit.ly/1d4gS1A
Photo
Add a comment...

Post has attachment
O #pisica a devenit celebra dupa ce si-a aparat stapanul de un talhar aparut din senin si care a incercat sa-i fure laptopul. Din cauza unor probleme ale coloanei vertebrale,Peter Choyce isi petrecea mult timp in scaunul cu rotile. S-a intamplat in SUA, eroul intamplarii fiind Unshkins, motanul lui Peter Choyce (victima atacului). Cand agresorul l-a pocnit pe Choyce peste fata si i-a smuls calculatorul, s-a trezit, la randul sau, "pocnit' peste fata de labele #motanului inversunat, care l-a zgariat zdravan, umplandu-l de sange si facandu-l sa bata in retragere.
Desi laptopul s-a stricat in timpul scurtei incaierari, fapta vitejeasca a lui Unshkins n-a ramas neapreciata, iar exemplul sau de devotament a strans si mai mult legaturile dintre el si stapanul sau.
Add a comment...

Post has attachment
Infectiile bacteriene sunt de obicei agenti infectiosi secundari, care urmeaza sau insotesc infectii de natura virala sau micobacteriana. Infectiile bacteriene cele mai raspandite sunt datorate unor #bacterii ca streptococii, campilobacter si stafilococii. Tratamentul se face prin administrarea de antibiotice cu spectru larg, la recomandarea #medicului #veterinar, atat in cazul #pisicilor #bolnave, cat si in cazul omului.
Conjunctivita #felina, infectiile cu salmonella (de la pisicile hranite cu carne cruda de pasare) sau pasteurella se pot transmite cu usurinta la om, simptomele variind: febra, inflamatii, amigdalita, faringita etc.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Conform unor studii se spune ca exista trei tipuri de inteligenta a #cainilor, inteligenta adaptiva, inteligenta instructiva care este specifica fiecarui #animal in parte si inteligenta ascultarii care depinde de fiecare rasa in parte. In continuare va prezentam cele mai inteligente rase de #caini din lume, care sunt cel mai usor de instruit pentru a asculta si ajuta oamenii.
http://synevo-vet.blogspot.ro/2013/08/un-top-al-celor-mai-inteligente-rase-de.html
Add a comment...

Post has shared content
SO CUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cercetarile arata ca detinatorii unui #caine sunt mai #sanatosi decat media. Exista sapte feluri in care a trai langa un caine iti imbunatateste starea de sanatate!
Add a comment...

Post has attachment
#Giardia este un #parazit al sistemului digestiv, mai precis al intestinului subtire. Exista foarte multe specii de Giardia cunoscute pana in prezent, cea mai importanta fiind Giardia intestinalis (sinonime: Giardia duodenalis, Giardia lamblia). Acest parazit se prezinta sub 2 forme: http://bit.ly/1eZ9qR1
Add a comment...

Post has attachment
Care sunt beneficiile colaborarii cu Synevovet pentru #cabinete, #clinici, #institutii #veterinare din Bucuresti:
- Vi se furnizeaza in mod gratuit recipientele necesare recoltarii, cererile de #analize precum si ghidul de recoltare.
- Beneficiati de o lista de preturi preferentiala, cu #discounturi considerabile fata de pretul de lista.
- Probele sunt preluate in fiecare zi lucratoare, direct din locatia dvs. de catre personalul departamentului de logistica Synevovet si ajung in cel mai scurt timp la laboratorul central unde se lucreaza.
- Buletinul de rezultate il primiti in format electronic direct pe adresa de e-mail specificata de dvs.
- Aveti acces direct la medicii veterinari specialisti din cadrul laboratorului Synevovet pentru orice informatii si discutii medicale; 
- Medicii laboratorului, la randul lor, au acces direct la specialisti europeni diplomati ai colegiilor europene de specialitate, cu care colaboreaza direct pentru toate cazurile dificile in care este nevoie de o expertiza suplimentara.
- Beneficiati de cele mai mici preturi din Romania.
http://bit.ly/14ZIRfS
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pregatiti-va din timp ‪#‎pisica‬ pentru vizita la ‪#‎mediculveterinar‬. Primul pas este sa o obisnuiti cu persoanele straine. Nu uitati sa ii taiati ghearele inainte de a o duce la ‪#‎control‬, astfel veti putea evita situatiile neplacute!
Daca ‪#‎medicul‬ ‪#‎veterinar‬ va recomanda un set de ‪#‎analize‬, intrati pe link-ul alaturat http://bit.ly/11h48tR pentru a vedea cum tebuie pregatit animalul dvs. pentru recoltare.
 Synevovet 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Duceti-va cainele la un ‪#‎cabinet‬ ‪#‎veterinar‬ bun!
Cand sunteti in parc cu ‪#‎cainele‬ dvs., incercati sa intrati in vorba cu ceilalti oameni pentru a afla ei ce ‪#‎cabineteveterinare‬ viziteaza. Pe tot parcursul vietii ‪#‎cainelui‬ veti face destul de multe vizite la ‪#‎mediculveterinar‬, asadar, este bine sa aflati cateva recomandari care sa va ajute sa alegeti un cabinet unde personalul sa se ocupe asa cum trebuie de cainele dvs.
Puteti in permanenta sa verificati daca cabinetul veterinar recomandat colaboreaza cu Synevovet http://synevovet.ro/colaboratori in functie de localitatea de care apartineti!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded