Profile cover photo
Profile photo
Huygens Festival
2 followers -
Muziek Festival Klassiek Kunst Cultuur Concert Tentoonstelling Presentatie
Muziek Festival Klassiek Kunst Cultuur Concert Tentoonstelling Presentatie

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Voor het Huygensfestival op 8, 9 en 10 September in Voorburg gaf het duo Ten Strings een preview concert op de jaarlijkse Business BBQ van de lokale ondernemersverenigingen!
Ten Strings speelt, met vele andere musici (waaronder REVOLVE, Kimiko Ishizaka, The Cast, en anderen), op het Huygensfestival 2017. Voor meer informatie: www.huygensfestival.nl

https://www.youtube.com/watch?v=CE3NIN0Nzgo&feature=youtu.be
Add a comment...

Post has attachment
Geweldig nieuws! Zojuist heeft +Kimiko Ishizaka, Pianist ons bevestigd dat zij op zaterdagavond 9 september een uitvoering zal geven van #Bach Kunst der Fuge! Zij is een internationaal bekende Bach en Chopin specialiste en speelt dit jaar onder meer in de nieuwe +Elbphilharmonie Hamburg en in +Carnegie Hall Nu dus ook in het Huygenskwartier Voorburg. Een concert uit 2013 op festival OHM is hier te beluisteren, zij speelt daar oa uit het Wohltemperierte Klavier. Noteer 9 september dus zeker vast in uw agenda! https://www.youtube.com/watch?v=mLj1wyYwpcg
Add a comment...

Post has attachment
Very cool! International fame on a local stage at the Huygens Festival (8, 9 en 10 september 2017) Critically acclaimed operaband The Cast will perform live Sunday afternoon 10 September 2017 in Voorburg (NL), attending the concert is free of charge, but registration is required and we wouldn't mind a little (monetary) token of appreciation afterwards! :-)

Sharing this event would be very much appreciated!
https://www.facebook.com/events/1751847971779621/
Add a comment...

Post has attachment
De organisatie komt nu flink op stoom! We hebben de website geupdate met een (voorlopig) programma en allerlei leuke afbeeldingen en video's toegevoegd om alvast in de stemming te komen! Tot 8, 9 en 10 september! https://huygensfestival.opennovations.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Vanavond (woensdag de 27e mei) zal op Midvliet FM alvast een tipje van de sluier worden opgelicht worden over de programmering van het Huygens Festival!
Add a comment...

Post has attachment
En daar staan de advertentieborden van het Huygens festival!
Tussen 29-31 mei aanstaande in het Oude centrum van Voorburg.
Add a comment...

Post has attachment
Masterclasses voor amateurs strijkers (jeugd en volwassenen)
Het Huygens Festival laat zich inspireren door de vele talenten van vader Constantijn Huygens en zijn zoon Christiaan Huygens. Zij waren beiden bekwame amateurs op de Viola da Gamba, en musiceerden graag met elkaar en hun vrienden.
Dit festival worden de masterclasses gegeven door Sidonie Riha en de leden van het Matangi Quartet. Iedereen met een strijkinstrument kan mee doen dus denk niet dat dit voor jou niet is weggelegd.
Meld je aan als kwartet, trio, duo of alleen, en volg de masterclasses. Werk en speel samen met de leden van het Matangi Quartet en sluit af met een concert in de oude kerk op zaterdagmiddag voor familie en vrienden.
Oude gemeente huis: Herenstraat 42 Voorburg
Vrij 29/5 15.30 – 21.00 Masterclasses
Zat 30/5 10.00 – 13.00 Masterclasses
Oude kerk: Herenstraat 77 Voorburg
15.00 – 16:30 Gezamenlijke uitvoering Masterclasses
Schrijf je in via de website!
http://huygensfestival.net
Huygens Festival
Huygens Festival
huygensfestival.net
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded