Profile cover photo
Profile photo
Asyiqin Roslan
About
Posts

Post has attachment
JATUH
Hai, sedang jatuh ke tu? jatuh hati? suruh dia sambut dan jaga elok-elok tau :)

Post has attachment
UNTUK DIA.
Dia, sepertinya kami benar benar sedang jatuh cinta. ah indahnya. moga nanti pun masih indah untuk kita okay? moga tuhan berkati dan dengar doa kita :)

Post has attachment
Salam 2017.
Salam 2017, awak apa khabar ?  alhamdulillah.  moga baik baik sentiasa.  walaupun ini februari. tetap juga selamat datang 2017:) buat insan-insan yang masih sedia dan sentiasa ada,  alhamdulillah dan terima kasih,  terima kasih membahagiakan hati saya denga...

Post has attachment
Untuk dia.
dia. sepertinya tak pernah kesah dengan apa yang aku lakukan selama aku hidup. tapi, dia selalu kesah dengan salah aku. cuma jarang berbunyi. dia, nampaknya tak pernah peduli dengan apa yang aku rasa. apa yg aku mahu. tapi, sebenarnya dia mencuba dalam diam...

Post has attachment
pe cite ?
Assalamualaikum, heyy pe ccitee ?!  berhabuk bhaii.  maaf cuti sem 1 dah nak habis.  nak masuk sem 2 dah ni.  tak hadap kerenah manusia,  sebabtu idea takde, takpe nanti nati aku fikir lagi, bila dah hadap dan muak denga perangai manusia oh btw, alhamdullil...

Post has attachment
lelaki.
hai hati , kenapa mudah betul sakit untuk lelaki ? " lelaki dan perempuan tak boleh jadi kawan, sebab nanti akan ade salah serorang yang jatuh cinta terutama perempuan" ye, memang, itu duluuu. aku bukan bodoh sangat nak jatuh cinta dekat orang yang terlalu ...

Post has attachment
#ntah
kenapa bila berjanji dengan orang lain , kita yang sakit hati ? sebab yang tak menunaikan janji itu dia ?? ya Allah siti, takkan lah kau tak boleh fikir lagi ? manusia ni bukan semua boleh berpegang pada janji siti. ingat, tak semua suka kita siti, ingat ta...

Post has attachment
perit
rasanya mcam dah masuk dua bulan tak hidup dengan ma, pa, adikadik. Allah. rasa mcam tunggang terbalik duniaa. makin perit. sebab hidup makin rumit bila makin dewasa. mungkin aku lupa DIA ? atau mungkin aku makin leka ? atau mugkin orang sekeliling aku maki...

Post has attachment
taf laif.
hai gais. di saat aku sibuk menaip di blog ini, my roommate sedaang hanyut melayan perasaan bersama honenya. hahahhahahahahah, OMG! lama gilaaa siak tak hapdet kat sini like seriously, last post masa raya. so macamana hidup? sumpah susah :( rupanya jadi bud...

Post has attachment
My 2015 Raya Aidilfitri be like
Assalamualaikum fellas, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin buat pembaca yang sedang membaca even aku tau takde yang baca agaknya. dan buat crush saya yang jauh di perantauan, jumpa di upsi nanti jika panjang umur, heheheheheh btw, this raya a...
Wait while more posts are being loaded