Profile

Cover photo
Noor Fatin Othman
Worked at Rovski Sdn Bhd
Attended terengganu advanced technical institute
Lives in Kulim Kedah
114 followers|3,025,715 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
Biasalah kalau aku update entry ni mesti pasal nak update barang baru yang aku jual. hahahaha.. dah lama tak update pasal hal sendiri kan.. tak apa la.. nanti la mana tau ada rezeki jadi suri rumah sepenuh masa boleh la setiap hari update 3 4 entry.. kakakaka sekarang tak da masa.
1

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
I will not let anyone walk through my mind with their dirty feet. ^___^
1

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
MAGIC JELLY L'OVERA
Assalamualaikum.. Lepas Jobanic Serum, aku jual Magic Jelly pulak! produk tengah meletop2 kat pasarann sekaranggg ni.. korang tau takkkk? pejam celik dah nak setahun jual jobanic serum. alhamdulillah, sambutan sangat luar biasa! tak menang tangan amik order...
 ·  Translate
pejam celik dah nak setahun jual jobanic serum. alhamdulillah, sambutan sangat luar biasa! tak menang tangan amik order. siap repeat2 order lagi. siap promote2 kat kengkawan lagi. terharunya kite tau dak. bukan senang tu nak promote memandangkan aku bukanlah seorang usahawan. hekhek ...
1

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
TEMPAHAN T SHIRT I AM DIBUKA SEKARANG!
(ENTRY JOBANIC SERUM ADA KAT BAWAH ENTRY NI) Assalamualaikum.. Setelah berbulan bulan tanpa post baru akhirnya harini nahh keluar satu entry!! yeayyyyyy.. ada lagi tak orang yang singgah sini eh? wkwkwkwkw syukur alhamdulillah iklan nuffnang sentiasa ada ka...
 ·  Translate
pejam celik pejam celik dah nak setahun dah aku jual serum. tau serum? jobanic serum! lol. boleh tgk previous post. ramai cust datangnya dari blog tauuuu.. sebab tu la aku suka sangat ada blog. sebab carian google tu sebenarnya lagi best! hikhik selain promote di instagram, facebook dan twitter.
1

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
1
Have her in circles
114 people
Coach Asri's profile photo
budak pink's profile photo
Lutfi Husain's profile photo
Ummu Farihah's profile photo
Habib Agha's profile photo
Marou Apple Hijau's profile photo
Úîгāн Мāzгäн's profile photo
Nisa Greennnpanda's profile photo
Khalidin Mat's profile photo

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
7)backlinkkan yer dan paling penting you guys kena review salah satu produk jualan eda(entry dah sedia dibawah,make sure you guys buat ayat sendiri tau,tak moh tiru-tiru eda punyer..) dalam entry yang sama. 8)publishkan dan komen penyertaan anda di entry ini.. senarai hadiah bernilai rm300!
1

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
MAGIC JELLY L'OVERA
Assalamualaikum.. Lepas Jobanic Serum, aku jual Magic Jelly pulak! produk tengah meletop2 kat pasarann sekaranggg ni.. korang tau takkkk? pejam celik dah nak setahun jual jobanic serum. alhamdulillah, sambutan sangat luar biasa! tak menang tangan amik order...
 ·  Translate
pejam celik dah nak setahun jual jobanic serum. alhamdulillah, sambutan sangat luar biasa! tak menang tangan amik order. siap repeat2 order lagi. siap promote2 kat kengkawan lagi. terharunya kite tau dak. bukan senang tu nak promote memandangkan aku bukanlah seorang usahawan. hekhek ...
1
1
Faten-MLC -'s profile photo

Noor Fatin Othman

Shared publicly  - 
 
mungkinkah apa yang terjadi adalah sekelumit balasan Tuhan pada diriku...
 ·  Translate
1
1
muhammad fazdil's profile photo

Noor Fatin Othman changed her profile photo.

Shared publicly  - 
1
People
Have her in circles
114 people
Coach Asri's profile photo
budak pink's profile photo
Lutfi Husain's profile photo
Ummu Farihah's profile photo
Habib Agha's profile photo
Marou Apple Hijau's profile photo
Úîгāн Мāzгäн's profile photo
Nisa Greennnpanda's profile photo
Khalidin Mat's profile photo
Work
Skills
Autocad, Pro E
Employment
  • Rovski Sdn Bhd
    Assistant Engineer, 2013 - 2014
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kulim Kedah
Links
Contributor to
Story
Tagline
I don't look back - Unless there's a good view!
Introduction
Hi, Im Fatin.

Strong women need not declare they can carry all the burdens in life. They just quietly do it and survive with a smile.
Education
  • terengganu advanced technical institute
    industrial design, 2012 - 2013
  • University of Kuala Lumpur
    mechanical design and development, 2007 - 2010
Basic Information
Gender
Female
Other names
fatin vavavoom