Profile cover photo
Profile photo
CHOOZZE
12 followers -
Wil jij kennismaken met Choozze? Wij graag met jou! Laat ons weten wat jij wil. Dan helpen wij met kiezen! Jij bepaalt wat jij betaalt op choozze.nu
Wil jij kennismaken met Choozze? Wij graag met jou! Laat ons weten wat jij wil. Dan helpen wij met kiezen! Jij bepaalt wat jij betaalt op choozze.nu

12 followers
About
CHOOZZE's posts

Post has attachment
Party Saturday! Heb jij al een reden om vandaag een feestje te vieren? Wij wel!

Vandaag, precies 10 jaar geleden, vond Operatie Decibel plaats. Driekwart van de telefoonnummers in Nederland werden op 10 oktober 1995 omgenummerd van 9 cijfers naar 10 cijfers.

Daar proosten we op! Jij ook? #happyweekend http://ow.ly/TcU7C

Update Storing Telefonie OPGELOST 06-10-2015 14:38 De leverancier heeft de oorzaak van het probleem gevonden en deze opgelost.

Update Storing Telefonie 06-10-2015 12:47 De leverancier is druk bezig met het onderzoek naar de oorzaak van het probleem.

Update Storing Telefonie 06-10-2015:De leverancier heeft een stroomstoring. Daardoor zijn er problemen met het opzetten en ontvangen van telefoongesprekken, het gebruik maken van internetten en sms'en. De leverancier probeert te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Zodra we meer nieuws hebben, brengen we jullie op de hoogte. Houd hiervoor het forum, Facebook en Twitter in de gaten.

Storing Telefonie 06-10-2015:
Op dit moment zijn er meerdere klanten die problemen ondervinden met het ontvangen van telefoongesprekken. Het is wel mogelijk zelf te bellen, te internetten en sms'en. We proberen te achterhalen wat de oorzaak van het probleem is. Zodra we meer nieuws hebben, brengen we jullie op de hoogte. Houd hiervoor het forum, Facebook en Twitter in de gaten.

Post has attachment
Tech Thursday: "Samsung denkt na over tongbesturing voor smartphones." Zo krijgt een like een hele andere dimensie. Wat gaat het effect hiervan zijn op ons straatbeeld? http://ow.ly/SJxg3

Post has attachment
Wist-je-dat: Instellingen iPhone kan leiden tot torenhoge rekeningen door nieuwe iOS9 update! http://ow.ly/SPNFE

Update Storing telefonie 11:35 22-09-2015: De leverancier heeft de oorzaak van het probleem gevonden en verholpen. De storing is opgelost.

Storing telefonie 11:09 22-09-2015: Momenteel ondervinden meerdere klanten problemen met het starten en ontvangen van telefoongesprekken. Het is wel mogelijk te sms'en en te internetten. De leverancier heeft het onderzoek gestart. Updates volgen.

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded