Profile cover photo
Profile photo
Scarfsweethoney
319 followers -
Stylish. Unique. Affordable
Stylish. Unique. Affordable

319 followers
About
Posts

Post has attachment
"MENYUSAHKAN JE TUDUNG NI TIAP KALI NAK PAKAI TUDUNG MESTI KENA TGK UTUBE"

Kak Fa ni nak cerita pasal Kak Ani

Kak Ani ni seorang customer kami yg dah repeat lebih 20 helai tudung FEYRA ni selama setahun ni ! ?

Sebagai penjual kak Fa cubalah wasap dia dan tanya kenapa dia suka sangat dengan Feyra ni. Katanya:

"Dari dulu lagi teringin nak pakai kepuk-kepuk ni. Tiap kali nak pakai mesti kena tengok you tube. Rimas sangat dengan main anak-anak yang nak membesar tak sempat saya nak bersiap memang ambik masa lama gila nak lilit. Kadang2 tersingkat kat depan, terlebih kat belakang lah, nak buat lilit dah lah berjam" šŸ˜…

Alhamdulilah setelah dia jumpa instant FEYRA ni, hidup dia berubah.

"Kak Fa kalau lah saya tahu senang sangat dengan FEYRA sebab sekarang saya dah tak perlu nak hafal step nak lilit tudung, sarung je saya dah mampu bersiap. Anak-anak dah tak meragam, suami pun dah kurang membebel. Feel dia tu lain macam !

Sape sini yang ada masalah macam ni? ataupun ada kenalan korang yang pening kepala untuk bersiap?

Sebab sekarang Feyra ni ada offer best dan stock pun dah tak banyak dengan Kak Fa sekarang ni taw šŸ˜±

Terus wasap kak Fa sekarang di

http://nak.la/NakOfferFeyra
http://nak.la/NakOfferFeyra
http://nak.la/NakOfferFeyra

Atau ke website kami

https://scarfsweethoney.com.my/product/feyra-instant-kepuk/
https://scarfsweethoney.com.my/product/feyra-instant-kepuk/
https://scarfsweethoney.com.my/product/feyra-instant-kepuk/

p/s: Ada RM5 off utk first pembelian di website kami šŸ˜šŸ˜
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded