Profile cover photo
Profile photo
Wim de Vos
About
Wim's posts

Post has attachment
http://www.medialabwageningen.nl/workshop-zoekmachine-optimalisatie

Workshop zoekmachine optimalisatie - nog één plek op vrijdagmiddag 19 mei 2017 en één op vrijdagmiddag 9 juni 2017

“Ik was verbaasd over wat ik allemaal zelf kan doen om de positie van mijn website bij Google te verbeteren. Op 5 van de 7 besproken onderdelen heb ik mijn site verbeterd. Deze verbeteringen uit het stappenplan leverden al binnen enkele weken een verdubbeling van het bezoekersaantal op!”

Post has attachment
Goed gevonden worden op internet? Meer bezoekers op uw website?

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Een goede positionering bij Google garandeert een groter aantal bezoekers, een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop zoekmachine optimalisatie wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden.

“Ik was verbaasd over wat ik allemaal zelf kan doen om de positie van mijn website bij Google te verbeteren. Op 5 van de 7 besproken onderdelen heb ik mijn site verbeterd. Deze verbeteringen uit het stappenplan leverden al binnen enkele weken een verdubbeling van het bezoekersaantal op!”

De workshop zoekmachine optimalisatie is de ideale oplossing voor organisaties die zoekmachine optimalisatie zelf willen uitvoeren en daarvoor graag de benodigde kennis willen ontwikkelen. Enige basiskennis van websites is gewenst, maar gezien brede benadering van zoekmachine optimalisatie in deze workshop is dit zeker geen vereiste.

Praktisch

U werkt in deze workshop op uw eigen laptop*!

De workshop wordt 2 x gegeven: vrijdagmiddag 19 mei 2017 en vrijdagmiddag 9 juni 2017
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Gerrit Zegelaarstraat 1, Wageningen
Kosten: € 85,- (excl. BTW)
Door: Wim de Vos

Meer informatie en aanmelden:
http://www.medialabwageningen.nl/workshop-zoekmachine-optimalisatie

Post has attachment

Op vrijdagmiddag 19 mei en op vrijdagmiddag 9 juni organiseert MediaLab Wageningen de workshop ‘Goed gevonden worden op internet’.

Zoekmachines zijn één van de belangrijkste succesfactoren van een website. Goed gevonden worden op internet garandeert een groter aantal bezoekers. Een hoge notering in de resultaten van zoekmachines worden ook vaak gezien als teken van kwaliteit. In de workshop wordt aandacht besteed aan zowel de marketingkant als aan de technische kant van het zoekmachineoptimalisatie. De verschillende onderdelen worden geïllustreerd aan de hand van praktijkvoorbeelden. De websites van de deelnemers zelf zijn hierbij het uitgangspunt.

De workshop wordt gegeven door webdesigner Wim de Vos: “Veel websites hebben hooguit enkele tientallen bezoekers per dag. Door je website in een paar eenvoudige stappen aan te passen kan het bezoekersaantal vaak heel eenvoudig worden verdubbeld.”

Naast aanpassingen aan de website zijn wordt er ook aandacht besteed aan het belang van goede webteksten, links, en het gebruik van social media.

Meer informatie en aanmelden: http://www.medialabwageningen.nl/workshop-zoekmachine-optimalisatie


Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
http://www.medialabwageningen.nl/cursus-wordpress-2015

Op 16 maart start de volgende cursus WordPress. Na het volgen van van deze cursus heeft u een complete website die u volledig zelf kunt bijhouden.

Post has attachment

Op 15 september start de volgende cursus Wordpress. Na het volgen van van deze cursus heeft u een complete website die u volledig zelf kunt bijhouden.

Het aanpassen en actualiseren van teksten, bestanden, afbeeldingen of bijvoorbeeld het plaatsen van een video is met het Content Management Systeem Wordpress heel eenvoudig. Binnen enkele tellen voeg je bijvoorbeeld ook nieuwe pagina’s toe, of verplaats je deze.

Aan het gebruik van WordPress zijn geen licentie- of jaarlijkse abonnementskosten verbonden. Het beheer van een website met WordPress bespaard tijd en kosten. In combinatie met de uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit is het voor zowel grotere organisaties als zelfstandige ondernemers een bijzonder aantrekkelijk  systeem.

Voor wie? U bent zelfstandig ondernemer, (web)redacteur of webmaster of gewoon geïnteresseerd in het bouwen van een blog-/nieuwssite met WordPress.


Programma
Aan het einde van de cursus heeft u een meer dan complete website, u kunt

zelfstandig WordPress installeren,
bestaande WordPress templates selecteren en de vormgeving hiervan aanpassen,
(blog)berichten en webpagina’s publiceren, aanpassen en verplaatsen,
de website optimaliseren voor zoekmachines,
contactformulieren maken en widgets beheren,
de site als een social mediakanaal combineren met Twitter, LinkedIn en Facebook,
en de website beveiligen.

Praktisch
De cursus wordt gegeven op 6 maandagavonden van 20.00 – 22.00
Data: 15, 22, 29 september, 6,13, 27 oktober (in herfstvakantie geen les) Vol
De volgende cursus start in januari, via het aanmeldformulier kunt u aangeven dat u de volgende data wenste te ontvangen.

Locatie: Wilhelminaweg 5, Wageningen
Laptop of PC: U kunt werken op uw eigen laptop, desgewenst zijn er ook PC’s beschikbaar.
Aantal cursisten: Maximaal 6
Kosten: € 289,-  excl. btw (€ 349,69 incl. btw), inclusief koffie / thee en cursusboek.

Aanmelden via http://www.medialabwageningen.nl/cursus-wordpress
Wait while more posts are being loaded