Profile cover photo
Profile photo
Retsforbundet - Danmarks bæredygtige parti
9 followers -
Retsforbundet er et politisk parti, der har været en del af dansk politik, siden vores stiftelse 21. oktober 1919. Vi kæmper for et bæredygtigt Danmark!
Retsforbundet er et politisk parti, der har været en del af dansk politik, siden vores stiftelse 21. oktober 1919. Vi kæmper for et bæredygtigt Danmark!

9 followers
About
Retsforbundet - Danmarks bæredygtige parti's posts

Post has attachment
Walisisk økonom foreslår at erstatte selskabskatter med grundskyld - og begrunder det i de klare fordele det vil have for især små virksomheder og iværksættere.

I Danmark har vi allerede grundskylden - men mange borgerlige politikere vil af med den... Gad vide om de også går ind for at hæve selskabsskatterne?

Vær med til skabe bedre forhold for Danmarks iværksættere! - udfyld en vælgererklæring for Retsforbundet - Danmarks bæredygtige parti :
https://underskriv.retsforbundet.dk/retsforbundet

Post has attachment
Vi vil i Retsforbundet gerne benytte Folkemødet 2014 til at slå en alvorlig tone an. Vi befinder os i en verden, der har brug for reelle bud på løsninger på både de nationale og globale udfordringer, vi står overfor. Men kan vi få de bedst mulige løsninger, så længe vi ikke har et reelt demokrati? I Danmark såvel som i resten af verden? Kan vi udvikle og styrke vores demokrati, så længe vi er i en EU-klub hvor størstedelen af vores politik besluttes udenfor Danmark? Og hvordan kan det være, at det skal være hacktivistgrupperinger som f.eks. Anonymous, der medvirker som katalysator til det arabiske forår – og ikke de vestlige demokratier? Imens de selvsamme aktivister fængsles og retsforfølges af deres egne regeringer?

Disse spørgsmål – og mange flere – vil vi i Retsforbundet godt sætte til debat under årets Folkemøde i Allinge på Bornholm, hvor vi inviterer til både filmvisning om Anonymous med efterfølgende demokrati-debat, debat om demokratiet og EU – og demokrati-rendezvous med de øvrige små lister og partier, om den store udfordring det er, som parti udenfor Folketinget, at trænge igennem med de politiske løsninger, som Danmark har brug for i fremtiden.

http://retsforbundet.dk/2014/06/10/folkemoedet-2014-et-baeredygtigt-demokrati/

Post has shared content
På vej imod en bæredygtig energipolitik!
Visit my Profile for more
Photo

Post has attachment
Et folketingsvalg nærmer sig, og i disse tider, hvor der samles underskrifter på livet løs af mange små lister - hvoraf foreløbig kun Kristendemokraterne er i mål - er det måske værd at spørge sig selv om det virkelig er demokratisk at gøre det så besværligt at stille op til demokratiske valg for nye partier?

Retsforbundet producerede for halvandet år siden denne video for at gøre opmærksom på problemet. Ikke i sig det at der skal dokumenteres et vist antal tilkendegivelser/vælgererklæringer - men især det portocirkus, som betyder, at en stor del af erklæringerne aldrig når frem - og koster de små partier uhyrlige summer.

Partierne Dukkepartiet og Alternativet har for nylig udviklet en alternativ elektronisk model til underskriftsindsamling, men denne eliminerer ikke fuldstændigt det tåbelige i at sende underskrifter frem og tilbage pr brevpost i det 21. århundrede - hvor alle andre bruger elektroniske kanaler så let som ingenting - herunder de etablerede partier.

/Morten Blaabjerg, landsledelsen

http://vimeo.com/54969435
http://retsforbundet.dk/2012/12/01/er-det-demokrati/

Post has attachment
Retsforbundets ekstraordinære landsmøde, 26.-27. april 2014 i Odense. Foto : Kim Kjærgaard Sørensen

Se flere billeder her : http://retsforbundet.dk/2014/06/07/billeder-fra-landsmoedet-i-odense/ eller direkte på Flickr : https://www.flickr.com/photos/125031044@N02/sets/72157644998448661/
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Ekstraordinært landsmøde 26.-27. april 2014
15 Photos - View album

Post has attachment
Som frivillig i Retsforbundet får du masser af indflydelse, erfaring og et godt netværk. Vi kan tilbyde dig et hav af spændende arbejdsopgaver, og vil lægger stor vægt på at opgaverne matcher dine ønsker og interesser.

Bliv frivillig i Retsforbundet og lær alt det, du ikke kan læse dig til.
Vi glæder os til at møde dig!

Lad os kontakte dig

Hvis du har lyst til at blive frivillig, eller vil høre mere om mulighederne, så send en email med navn og adresse til frivillig@retsforbundet.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

http://retsforbundet.dk/bliv-frivillig/
http://vimeo.com/54226016

Post has attachment
"Retsforbundet ønsker at medvirke til at skabe en bæredygtig fremtid for Danmark – som er baseret på, at vi alle har lige stor ret til at være her.

Vores vision er et samfund, der er baseret på størst mulig personlig frihed, uden at denne går ud over andres ret til samme. Et samfund hvor alle har de bedste muligheder for selv at forme sin egen tilværelse."

http://retsforbundet.dk/retsforbundets-politik/

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded