Profile cover photo
Profile photo
nasrjavid vira
About
Posts

Post has attachment
قیمت یورو در ماه دسامبر پس از تسریع در ماه های گذشته کاهش یافت و آمار اداره آمار هلنیک (ELSTAT) روز جمعه نشان داد که

در ماه دسامبر، قیمت کالاهای مصرفی در این ماه 0.7 درصد افزایش داشت و از 1.1 درصد افزایش در ماه نوامبر نیز کمتر بوده است و به همین اندازه از ژانویه افزایش یافته است.

هزینه حمل و نقل در ماه دسامبر سالانه 4.9 درصد افزایش یافت و قیمت مواد غذایی و نوشیدنی های غیر الکلی 0.5 درصد افزایش یافت. به طور ماهانه، قیمت مصرف کنندگان از ماه نوامبر 0.5 درصد افزایش یافت که در آمار کلی 0.7 درصد کاهش یافته است.

افزایش تورم در اواسط سال یک رُکودِ اقتصادی و موضوع اصلی برای خانوارهای یونان بوده است. مصرف کنندگان اجناس را با قیمت های افزایش یافتِ خریداری می کردند، در حالی که دستمزد آنها مثل قبل باقی می ماند یا اخراج می شدند. میانگین افزایش قیمت مصرف کننده در کل سال 2017 در مقایسه با سال 2016 1.1 درصد بود.

تورم اتحادیه اروپا در یونان، در ماه دسامبر به میزان 1 درصد کاهش یافت و از 1.1 درصد در ماه قبل پیشی گرفت.

در ماه دسامبر، شاخص هماهنگ قیمت مصرف کنندگان در ماه دسامبر 0.3 درصد افزایش یافت و در ماه نوامبر 0.9 درصد کاهش یافت.

از این آمارها می توان به راحتی متوجه شد که اوضاع کشور یونان که پاسپورت و اقامت این کشور پنجمین رنک جهانی است که با آن می توان به 157کشوربدون ویزا مسافرت کرد،اقتصاد قدرتمند و رو به رشدی در آینده نه چندان دور خواهد داشت و شرایط زندگی برای خانواده ها بسیار مناسب است.

برای اطلاعات و مشاوره در مورد اخذ اقامت اروپا و یونان می توانید به سایت ها و شماره تماس های زیر تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتر رو کارشناسان ما در اختیارتان قرار دهند

26850553 - 26850546
www.nasrjavid.com www.nasrjavid.ir
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
اخذ اقامت یونان

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.


1-اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار
ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300/000 یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود 60/000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.
ب- بدون اجاره کار
در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و500 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.



مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:

1-پاسپورت
2-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
3-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
4-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
5-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
6-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
7-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
8-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
9-اثبات هرگونه درآمد دیگر
10-4 قطعه عکس
11-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
12-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
13-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.


2-خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250/000 یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره، افتتاح حساب بانکی 6 درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده 3 نفره 17 هزار یورو می باشد.
توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد
در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری در یونان را کاهش داد.


3-تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.
در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:
روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیس در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.
مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.
Add a comment...

Post has shared content
اخذ اقامت یونان

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.


1-اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار
ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300/000 یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود 60/000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.
ب- بدون اجاره کار
در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و500 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.



مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:

1-پاسپورت
2-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
3-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
4-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
5-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
6-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
7-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
8-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
9-اثبات هرگونه درآمد دیگر
10-4 قطعه عکس
11-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
12-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
13-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.


2-خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250/000 یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره، افتتاح حساب بانکی 6 درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده 3 نفره 17 هزار یورو می باشد.
توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد
در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری در یونان را کاهش داد.


3-تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.
در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:
روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیس در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.
مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.
Add a comment...

اخذ اقامت یونان

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.


1-اثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف-با اجازه کار
ایجاد کار و سرمایه گذاری به مبلغ 300/000 یورو در یونان (برای تجارت در قالب کارهای بزرگ)
اثبات وجود 60/000 یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر
اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد.
در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.
ب- بدون اجاره کار
در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه 2000 یورو برای خود و500 یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی متقاضی را دارند.



مدارک لازم جهت اقامت تمکن مالی:

1-پاسپورت
2-گواهی شغلی {مدارک شرکت:
روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت
یا برای مشاغل آزاد جواز کسب}
3-ارایه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
4-حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
5-اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
6-میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
7-حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
8-هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
9-اثبات هرگونه درآمد دیگر
10-4 قطعه عکس
11-شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
12-عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
13-گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.


2-خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ 250/000 یورو امکان پذیر می‌باشد. آژانس مسافرتی، مهاجرتی جهانگرد در ازای هزینه های اخذ ویزا مشاوره جهت خرید ملک، یافتن ملک مناسب، امور مربوط به انتقال سند، اخذ ویزا، ترانسفر فرودگاهی، گشت شهری و شناساندن محیط، مشاوره با وکیل، 5 شب اقامت در هتل 4 ستاره، افتتاح حساب بانکی 6 درصد قیمت ملک را دریافت مینماید.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید که هزینه برای هر خانواده 3 نفره 17 هزار یورو می باشد.
توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای 18 سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای 18 سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای 18 سال نیز وجود دارد
در این روش اقامت 5 ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر 5 سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است.
محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت 14 روز در سال کافی است.
در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری در یونان را کاهش داد.


3-تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که 100 درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد.
در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر 3 سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:
روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیس در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.
مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و 3 روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و ... انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded