Profile cover photo
Profile photo
nadieya aisya
247 followers
247 followers
About
Posts

Post has attachment
Update blog bahagian kedua tahun 2015
Assalamualaikum
wbt and salam sejahtera untuk yg non muslim…mesti korang dah tau kan entri dya
kali pasal apa tapi korang tak tahu dya nak update apa…okeyh macam ni…sebenarnya
dya nak update blog dya ni bagi napak lagi cun sikit.. Tengok
blog-blog kengkawan...
Add a comment...

Post has attachment
"Update yang pertama untuk tahun 2015"
Assalamualikum u olss....hyei...!!! Dya kembali lagi setelah sekian lama tak menonjolkan diri dalam blog ni....cehhh...menonjol mak nenek.. Almaklum la busy dengan belajar tapi sekarang dya dah pun selamat menamatkan study dya. Bukan tu sahaja tapi dah konv...
Add a comment...

Post has attachment
Everything is new ^^
Assalamualaikum wbt dan salam
sejahtera…mcm nk bgi ucapan perasmian da….hee…uuuaaggrrrhhhh..ngantoknyer tp
mata xley nk pejam lak…apa lagi…dya capai laptop bukak blog then update…hee…sgt
mudah mcm masak instant noodles…ckup2 ler tu type the things that sort...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded