Profile cover photo
Profile photo
FILIA P
491 followers
491 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Jenis foundation apa yang paling cocok buat kamu???
Hi guys! Aku ada bikin artikel di istyle.id yang adalah video dan penjelasan singkat tentang gimana sih cara pilih foundation yang paling cocok untuk kamu!! Di artikel disana aku ngomong tentang cushion, liquid, cream, stick, powder foundation dan bb cream!...
Add a comment...

Post has attachment
Public
disgusted.
Hi, as the title suggested this post is definitely not something pleasing or amusing (might be for some of you tho) and I decided to post this in English, just so that I could get different perspective or even maybe similar cases been handled differently in...
disgusted.
disgusted.
mysugarcoffee.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: Skin Dewi Helichrysum Brightening Vit. C Treatment & Raspberry Hydrating Cleansing Milk
Halo! hari ini aku mau review skin care dari Skin Dewi! Buat yang kurang tahu ini produk dari brand mana sih dan lain-lain aku ceritain dikit ya disini.. jujur aku pun baru tahu tentang Skin Dewi setelah mereka menawarkan untuk kerjasama dengan blog aku dan...
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: Nakeup Face One Night Cushion 02 Nude Beige
Hi sugars! Todayyyy I have a very excited review omg - I have a new cushion from Korea ofcourse, today I'm reviewing Nakeup Face One Night Cushion in 02 Beige Nude. I thought the name's cute tho haha I don't know if you're thinking otherwise. But I think it...
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: Innisfree Always New Auto Pencil, Smart Blusher and Skinny Brow Mascara
Hi Everyone! As you may know (again, if you follow my Instagram! I always update there first so go follow @mysugarcoffee) I've collaborated with YES STYLE (yes! that famous website for Korean brand makeup and fashion!) I'm more than excited when I got their...
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: Lamica Beauty Brushes!
Halo semuanya! Hari ini lagi-lagi aku ngeblog pakai bahasa Indonesia ya karena we're talking about Indonesian local *very good quality (ok i'm spilling the review) Makeup Brush! Kalo kalian emang suka banget sama makeup, pasti banget udah tahu (and follow m...
REVIEW: Lamica Beauty Brushes!
REVIEW: Lamica Beauty Brushes!
mysugarcoffee.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: IUNIK Skin Care, Serums and Toner!
Hey yorobun sugars! How are you! I felt so productive lately I'm so happy <3 This time, I'm bringing a review for products that I've honestly never really heard of. It's Korean Brand called IUNIK. They managed to convince me to try their products (Yes, they...
Add a comment...

Post has attachment
Public
TRIED AND TESTED: TIFF BODY & SACRE SKIN
Halo sugars! Welcome back! Aneh ga liat w sering ngeblog haha kayak balik pas jaman gabut gabut geje di Korea haha Ok, today I'm bringing an honest review of TIFF BODY products! Mungkin kalo kalian suka kepo-kepo instagram, follow-follow selebgram, pasti ta...
Add a comment...

Post has attachment
Public
REVIEW: L'Oreal Micellar Water Refreshing and Moisturizing
Hai Sugars! Back again omg Sorry it’s been a while right! Hari ini aku mau bawain satu product review yang lagi hits banget, I’m sure you’ve seen this product once at least somewhere in the mall! Aku mau review L’Oreal Micellar Water, both the Refreshing an...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded