Profile cover photo
Profile photo
Yun Sing
830 followers
830 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenangan yang Dahulu
Hi, selamat petang ! Setelah hiatus punya lama, Yun Sing kembali merepek. Walaupun masih lagi tengah SPM tapi nak up juga post ni ^^" Alkisahnya, tengah tunggu nak study Add Maths sebab ada orang guna meja makan. Jadi, sementara menunggu, Yun Sing pun korek...

Post has attachment
Contest Jubah By Zaza Iman
Klik banner untuk ke entri penganjur www.zazaiman.com  ( link kan ) merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan. Pemiliknya Zaza ...

Post has attachment

Post has attachment
Interested? Boleh PM saya :)

Post has attachment
Thursday Truth #1
Facts: 1. My phone will always run out of battery. 2. My WhatsApp never stop. xD

Post has attachment
Batu Ferringhi, Pulau Pinang
Alkisahnya, pada tahun lepas, saya serta kawan-kawan telah menyertai pertandingan fesyen bertemakan alam sekitar. Macam ni, kami ke Batu Ferringhi untuk mengutip cengkerang siput untuk dijahit pada gaun nanti. Namun, pertandingan anjuran sekolah tu ditukar ...

Post has attachment
Check out this new album. Berminat boleh PM :)

Post has attachment
Wordless Wednesday #2 : When you are too fancied by life

Post has attachment

Post has attachment
Quote #1
It is unwise to be too sure of one's own wisdom. It is healthy to be reminded that the strongest might weaken and the wisest might err. - Mahatma Gandhi I always think that learning from the experienced and wise is a need. Nobody is perfect. Thus, there wil...
Wait while more posts are being loaded