Profile cover photo
Profile photo
sakinah husain
About
Posts

Post has attachment
kehidupan
Hai Assalamualaikum. Tiba2 rasa mcm nak menulis. Okay mungkin menaip. Saje nak mengarut. Diri sendiri tak lah baik mana. Tapi kadang2 monolog luaran tu perlu. Utk peringatan. Aku rasa jauh. Mungkin dah sgt terbawa-bawa dengan keadaan selesa. Dulu Allah uji ...

Post has attachment
Hi
Lamanya tak berblogging. Alhamdulillah tahun ni lagi 10 hari dah nak masuk 28 tahun. Kejap je rasa. Sepanjang nak ke 28 tahun ni pun macam2 benda jadi. Dan Alhamdulillah untuk semua nya. Yang suka. Yang duka. Semua tu mengajar. Takde satu pun aku kesalkan. ...

Post has attachment
Post-travel
Assalamualaikum buat yang muslim dan selamat sejahtera. Alhamdulillah dah selamat pulang dari travel haritu. Dah sebulan masuk kerja dah pun. Huehe. Hmm nak jugak buat post pasal travel. Cumaaa, gambar byk dlm hard disc. Kena tunggu on laptop yang tak tahu ...

Post has attachment
Sebelum dan sesudah remaja
Salam. Hai. Lama tak menulis. Entah bakat menulis ada lagi ke tak tah. (Cewah. Dulu berbakat ke? ptuihh. :P) Hmmm. InsyaAllah lagi 3 atau empat atau lima hari ni akan pergi travel. Yezza alhamdulillah tercapai impian nak berjalan tahun ni. Walaupun mmg hari...

Post has attachment
Cerita Sakinah.
Salam buat yg muslim. Hmm pejam celik pejam celik dah masuk bulan puasa tahun 2015. Dah masuk 26 tahun. Dah ada 3 anak buah. Dah ada bisnes sendiri. (blushing)  Sekejap je kan? Sepanjang nak ke 26 tahun ni, mcm2 benda dah lalui. Ada gembira, ada sedih, ada ...

Post has attachment
Tips Putus Cinta
Assalamualaikum buat yg muslim dan salam sejahtera buat yg bukan. Post ni adalah sequel post yg sebelum ni. Hehe Alhamdulillah. Selepas sebulan lebih, akhirnya aku pulih. Haha mcm sakit kronik sgt je kan. :))) Betul la org ckp. only time will heal. Dulu apa...

Post has attachment
Time will heal.
Salam. Byk nasihat aku dah kutip. Ada yg kata "mmg sakit. Amek masa nnti lama2 okay la" ada yg kata "carik benda yg boleh buat kau marah and benci dia". Ada yg kata "biar je, ada jodoh tak ke mana" and mcm2 lg. Aku taktau kenapa aku tak de kekuatan untuk be...
Wait while more posts are being loaded