Profile cover photo
Profile photo
Nurasyikin Salleh
410 followers -
I Am Premium Beautiful Expert Johor Bahru
I Am Premium Beautiful Expert Johor Bahru

410 followers
About
Posts

Post has attachment
PROMOSI PB DENGAN HARGA KILANG MASIH ADA!
GRAB IT ALL NOW BEFORE PROMO END!
Add a comment...

Post has attachment
jika anda sedang berikhtiar untuk hamil, apa kata anda cuba consume Herba Maharani yang memang cukup terkenal dengan khasiatnya untuk wanita ..
jemput singgah blog Syikin ye .. kali nie kita nak cerita tentang Herba Maharani pula ..
Add a comment...

Post has attachment
Check it out!
jom singgah blog Syikin and get some info about SET PULIH DARA!
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALIKAN PERAWANMU DENGAN SET PULIH DARA
Assalamualaikum wbt Salam mukadimah setelah sekian lama tak bersiaran di sini ...Apa khabar uols? Moga kalian semua sentiasa sihat dan berada di bawah Rahmat dan LindunganNya .. Aamiin! Anyway, kali ini Syikin nak kenalkan dan nak khabarkan berita gembira p...
Add a comment...

Post has attachment
Assalammualaikum Puan/Cik.

Saya Syikin Salleh, Pakar Premium Beautiful. 6 tahun menjadi pemakai tegar PB serta terlibat dalam membantu wanita untuk lebih yakin dengan diri & penampilan mereka.

Kepakaran saya membantu anda dapatkan saiz PB yang betul untuk badan, advice on cara pemakaian, penjagaan PB yang betul & program gaya hidup sihat.

Syikin sendiri dah rasa kebaikan PB.
Rakan2 FB, IG & yang search thru Google juga dah rasa.
Syikin yakin PB juga sangat bermanfaat untuk anda.

PB satu-satunya
✔korset kesihatan no 1 di Malaysia,
✔korset yang dihasilkan hasil gabungan pakar dari 5 buah negara, US, Jerman, Taiwan, Korea & Jepun
✔korset ber FIR
✔korset yang mempunyai waranti seumur hidup.

PB menjadi pilihan jutaan wanita sejak 20 tahun lalu, pilihan bengkung wanita bersalin normal atau ceaser & pilihan backsupport untuk sakit belakang, slip disc, scoliosis & lumbar spine. Lelaki juga boleh pakai PB.

Nak dapatkan PB tapi tak pasti?
Roger terus Syikin ya!

Whatsapp : 013-7220143

#premiumbeautifulkorset
#bengkungmoden
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Tak pernah jemu..
Tak pernah tak sayang..
Bak kata orang “jatuh cinta berkali-kali”
Kalau sehari tak jumpa memang rasa sendu je hari ..

Maklumlah, bila dapat jumpa, rasa sakit badan hilang, perut sebu pun dah takde
Yang banyak angin dalam badan, memang lega bila dapat buang kan!

Itu belum lagi cerita yang selalu sakit kepala, badan cepat letih, susah nak membuang .. eh banyak lah ceritanya!

Apa yang pasti Kopi & Bawang memang sentiasa di hati..
Teman baik yang boleh di bawa ke sana ke mari
Sebab itu memang wajib dalam simpanan jika ada emergency.

Set Kopi & Bawang Berpisah Tiada.
Tak Mahal Pengerasnya ..
RM100 sahaja!

#kopibawangviral
#syikinsalleh
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tak pernah jemu..
Tak pernah tak sayang..
Bak kata orang “jatuh cinta berkali-kali”
Kalau sehari tak jumpa memang rasa sendu je hari ..

Maklumlah, bila dapat jumpa, rasa sakit badan hilang, perut sebu pun dah takde
Yang banyak angin dalam badan, memang lega bila dapat buang kan!

Itu belum lagi cerita yang selalu sakit kepala, badan cepat letih, susah nak membuang .. eh banyak lah ceritanya!

Apa yang pasti Kopi & Bawang memang sentiasa di hati..
Teman baik yang boleh di bawa ke sana ke mari
Sebab itu memang wajib dalam simpanan jika ada emergency.

Set Kopi & Bawang Berpisah Tiada.
Tak Mahal Pengerasnya ..
RM100 sahaja!

#kopibawangviral
#syikinsalleh
Photo
Add a comment...

Post has attachment
5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN
Assalamualaikum wbt .. Hola uols .. Recently Syikin dapat tahu ramai juga kawan-kawan Syikin yang sedang hamil. Ada juga yang sedang menunggu hari untuk bersalin kan .. So, posting hari nie Syikin nak share 5 TIPS KURUS SELEPAS BERSALIN. TIPS #1 - Believe o...
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum wbt
Feel free to view my humble blog ..
Add a comment...

Post has attachment
RISE AND SHINE WITH EXCELLENT ALLIANCE
Assalamualaikum wbt Hola uols ... Ya Allah, rindunya dah lama tak berkunjung kat blog Syikin nie. bukan setakat sarang labah-labah, entah-entah dah jadi sarang ular jugak kan ... huhuhuhu ... Ampun di pinta jika dah lama menyepi dalam dunia corat-coret di s...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded