Profile cover photo
Profile photo
Nor Farhanah
12 followers
12 followers
About
Nor's posts

Post has attachment
PASTRYYYYYYYYYYYY!
Okay disebabkan dua bulan awal aku masuk Pastry, so aku start dengan pastry yer. Start 1 Feb sampai la 31 Mac. Heyooh dari mana nak start? So macam biasa, pastry, pasal dessert, cake. Cold dessert and hold desserts. Kalau dekat pastry, aku kena shif pagi. W...

Post has attachment
Practical life
Hai korang, okay seperti yang dijanjikan aku nak cerita pasal internship aku dekat hotel Bayview Melaka. Nak dipendekkan cerita, aku dengan tiga lagi kawan aku, start practical lambat, member lain dah start 25 January, aku dengan member aku start 1 February...

Post has attachment
Last Semester!
Hai korang, assalamualaikum wbt. Ok setelah berkurun lamanya, mood nak type and tapek new entry datang jugak. Ahaks! Taktahu la apa mood harini. Mood tido je weh. Last entry 22 December 2015???????? Sekarang berapa haribulan weh, haahahaha lama gila weh tak...

Post has attachment
Apebenda kulinari tu?
Hai Assalamualaikum, bertemu kita lagi ye untuk next entry ye. Alhamdulillah, untuk diri ini kerana masih punya kesempatan dan daya kesihatan untuk menaip sebuah entry untuk hangpa. Ceh untuk "hangpa" hangpa tau dak hangpa ni special dimata aku. Ceh, geli p...

Post has attachment
Culinary Arts
This is Culinary Arts yaw. I do love pastry so much! InsyaAllah kalau ade rezeki nak ade kedai pastry satu. Fuh Amin doakan lah ye. Malam ni taktahu kenapa ngidam nak update blog. Hahah Okay entry ni gambar je ye. Muka semua penat lepas pulun habis kat klas...

Post has attachment
Culinary Arts - Semester 2
Assalamualaikum wbt, And yeay like finally baru lah terasa rindu nak update blog balik. Huhu, Its has been 3 weeks im at Pulau Pinang for 2nd semester. 3 minggu macam dah 3 tahun kat sini. Lamanya, rindu tanah airku. Muar kau tunggu 11 April nanti, aku bali...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Bye 2013, Lots of memories (:  

Post has attachment
2014
Bismillahirrahmanirrahim, Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. Assalamualaikum semua. Im here again and again. (Poyo) Heheheh jangan marah na, taktahu lah kenapa nak jugak update harini. (Padahal dah janji taknak update sebab nak fokus f...

Post has attachment
STUDY WEEK
Bismillahirrahmanirrahim, Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani. Alhamdulillah masih hidup di tanggal 24 haribulan disember 2013. Macam dah lama sangat tak update blog ni. Miss me? Heheheh (Cium screen laptop) Alhamdulillah minggu kuliah...

Post has attachment
Holla
Assalamualaikum, fuh dah lama tak update blog. Soory bro, busy sikit. Taktahu lah busy apa, nak kata busy dengan assignment tak jugak. Aku online je memanjang. Final project yang banyak. Due date dekat-dekat laktu. Nasib aa, sempat ke tak ek. Harap-harap se...
Wait while more posts are being loaded