Profile cover photo
Profile photo
Faz Ariffen
49 followers -
Aku merupakan hamba Allah yg serba kekurangan dan ingin memperbaiki diri. In Sha Allah
Aku merupakan hamba Allah yg serba kekurangan dan ingin memperbaiki diri. In Sha Allah

49 followers
About
Posts

Post has attachment
Suri Rumah...
Assalamualaikum.. Da nak masuk sebulan jadi suri rumah... Suri rumah? Ye, suri rumah.. Buat kepitisan nak behenti keje memang bukan keputusan yang mudah untuk kaum wanita, terutama pada umur yg muda... Pengorbanan demi suami dan anak... Tgh bulan 12 tahun l...
Suri Rumah...
Suri Rumah...
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hello There!!
Hello There!!
fazariffen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Hello There!!­čśś
Wahhh.. Lamanya tak blogging... Faz just nak gtau, faz selamat melahirkan baby lelaki yang diberi nama Anas Arsyad pada 6 Jun 2017 (premature). Awal sebulan dr tarikh kelahiran sebenar. Alhamdulillah, baby membesar dgn sihat dan cergas.. Doakan baby anas se...
Hello There!!
Hello There!!
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pendapat seseorg tak semestinya dipersetujui semua pihak. Hanya perlu buka minda, buka hati.. Fikir2kann..
Tak semua perlu D"VIRAL" kan....
Tak semua perlu D"VIRAL" kan....
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Terharu kesungguhan si dia
Assalamualaikum.. Buat pertama kali betapa aku terharu kesungguhan tunangku untuk memperisterikan aku.  Tak pernah sebelum ni aku dapat layanan sedemikian.  Kadang kadang aku terfikir,  layakkah aku dapat seseorg seperti dia?  Dapatkah aku membahagiakan dia...
Add a comment...

Post has attachment
Haaaa... Marah marah marah. Hehe. Tak la. Bmajet ajet je
SPA punya pasal~
SPA punya pasal~
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SPA punya pasal~
Assalamualaikum.. Fuhh.. Masak masak.. Da berapa tahun aku tunggu nak update SPA ni.. Tak gak pass pass. Menguji kesabaran betul. Nak masuk dlm dunia kerajaan ni kene zalim sikit. Mulut tu tok sah nak cakap. Tipu kalau cakap bila da mula duduk depan laptop ...
SPA punya pasal~
SPA punya pasal~
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Jadi Tunangku
Assalamualaikum, Aku pun tak ingat, aku pernah cte ke tak pengalaman pertama kali kenal tunang aku ni.  Tapi disebabkan hari ni hari istimewa buat si dia.  Aku akan cte dr first kteorg kenal. Mula kenal pd 13 Mac 2015, masa tu last day aku bercuti kat KL sl...
Add a comment...

Post has attachment
Buka aku nak title Penganggur!
Assalamualaikum.. Sedih hati ni bila sering kali dibasahi dgn soalan yg lazimnya bukan kta nak bende tu jd.. Setiap kali jumpa member ke family terutama saudara mara,  slalu sgt tny "Awak tu sampai bla nak tanam anggur? " "Dah dpt diploma pun masih nak blaj...
Buka aku nak title Penganggur!
Buka aku nak title Penganggur!
fazariffen.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded