Profile cover photo
Profile photo
Faz Ariffen
48 followers -
Aku merupakan hamba Allah yg serba kekurangan dan ingin memperbaiki diri. In Sha Allah
Aku merupakan hamba Allah yg serba kekurangan dan ingin memperbaiki diri. In Sha Allah

48 followers
About
Faz's posts

Post has attachment
Pendapat seseorg tak semestinya dipersetujui semua pihak. Hanya perlu buka minda, buka hati.. Fikir2kann.. 

Post has attachment

Post has attachment
Terharu kesungguhan si dia
Assalamualaikum.. Buat pertama kali betapa aku terharu kesungguhan tunangku untuk memperisterikan aku.  Tak pernah sebelum ni aku dapat layanan sedemikian.  Kadang kadang aku terfikir,  layakkah aku dapat seseorg seperti dia?  Dapatkah aku membahagiakan dia...

Post has attachment
Haaaa... Marah marah marah. Hehe. Tak la. Bmajet ajet je

Post has attachment
SPA punya pasal~
Assalamualaikum.. Fuhh.. Masak masak.. Da berapa tahun aku tunggu nak update SPA ni.. Tak gak pass pass. Menguji kesabaran betul. Nak masuk dlm dunia kerajaan ni kene zalim sikit. Mulut tu tok sah nak cakap. Tipu kalau cakap bila da mula duduk depan laptop ...

Post has attachment
Selamat Hari Jadi Tunangku
Assalamualaikum, Aku pun tak ingat, aku pernah cte ke tak pengalaman pertama kali kenal tunang aku ni.  Tapi disebabkan hari ni hari istimewa buat si dia.  Aku akan cte dr first kteorg kenal. Mula kenal pd 13 Mac 2015, masa tu last day aku bercuti kat KL sl...

Post has attachment
Buka aku nak title Penganggur!
Assalamualaikum.. Sedih hati ni bila sering kali dibasahi dgn soalan yg lazimnya bukan kta nak bende tu jd.. Setiap kali jumpa member ke family terutama saudara mara,  slalu sgt tny "Awak tu sampai bla nak tanam anggur? " "Dah dpt diploma pun masih nak blaj...

Post has attachment

Post has attachment
Persiapan Perkahwinan..
Assalamualaikum. "WHAT??? Dah nak kahwin dah ke?" "Betul ke?" "Eh kau tak rasa muda sangat ke nak kawen?" "Serius ke laki tu nak kat kau?" "Persediaan cane? dah siapke?" Tu la soalan yg sering faz terima sejak faz bgitau member faz nak kawen.... Faz sendiri...

Post has attachment
Baik yg membunuhkan..
Assalamualaikum.. Untuk sekian lamanya aku hidup merantau di negeri org.  Alhamdulillah,  akhirnya aku di ambil bekerja di sebuah syarikat swasta sebagai eksekutif pentadbiran dan di offer gaji RM2500.  Waktu tu,  perasaan aku.  Fuhhh.  Happy giler. Gaji di...
Wait while more posts are being loaded